Партнер рубрики Події

"RIA плюс" подарувала передплатникам 50 призів

"RIA плюс" подарувала передплатникам 50 призів
  • На щорічному сімейному святі вд корпорації "RIA Медіа" серед передплатників газети "RIA плюс" розіграли 50 цінних призів.
  • Свято відбулось в неділю, 3 червня, на Театральному майдані.

Розіграш 50-ти цінних призів серед передплатників відбувся перед розіграшем головного призу - туру в Італію, який отримала Марія Савчук. Серед призів техніка для дому, корисні речі для відпочинку, корзини з смаколиками та побутової хімії. Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно було передплатити газету “RIA плюс” мінімум на три місяці та отримати лотерейний квиток. Це можна було зробити під час свята, або попередньо замовити передплату. В розіграші подарунків та суперпризу взяло участь близько двох тисяч передплатників.

Отримали солодкі корзини

35-річний Володимир Дрозд передплачує "RIA плюс" другий рік поспіль. Минулого року чоловік теж брав участь у розіграші призів, але нічого не виграв. А в цьому році пан Володимир отримав солодку корзину. За подарунком чоловік прийшов з сім'єю. Такий же подарунок отримала і 62-річна Надія Баб'як. На розіграш жінка прийшла з онуком - 14-річним Владом.

- Газету більше невістка передплачує, - каже пані Надія. - Я теж читаю газету, але у розіграші участь я беру вперше. 

Виграли вдруге

21-річна Тетяна Расевич отримала яйцеварку. Газету "RIA плюс" дівчина та її батьки передплачують уже багато років. 

- В цьому році участь у розіграші, як передплатники, брали мої батьки, - каже дівчина. - Але за подарунок прийшла я. Батьки постійно беруть участь у розіграшах і в минулому році виграли чайник. Вдома користуються ним. Тепер випробовуватимемо новий подарунок. Дуже приємно, що виграли.

Після розіграшу кожних десяти подарунків на сцену виходили танцювальні гурти та юні співаки. Після того, як переможці отримали усі 50 подарунків, розіграли ще п'ять сертифікатів від туристичного агенства Edem Tour на 1000 грн.

- Цими подарунковими сертифікатами переможці зможуть скористатися при замовленні будь-якого туру на відпочинок, - каже власниця туристичного агенства Аліна Назарик. - Сертифікат дає знижку на тисячу гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 У лікарні помер юний захисник з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст 10:20 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття ще на дев’яти вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up