Партнер рубрики Події

Що купує влада за наші гроші

Що купує влада за наші гроші

Щотижня ми публікуватимемо три суми, які органи влади чи самоврядування віддали за якісь товари чи послуги в 2018 році. 

За витратами стежимо з допомогою «Рrozorro» - ресурсу на якому органи влади, державні й комунальні заклади та установи повинні публікувати оголошення про свої закупівлі.

750 000 гривень з міського бюджету – сума двох лотів на 2018 рік «Друкарські послуги - публікація  в газетах» За цю суму тернопільська міська рада отримає: висвітлення своєї діяльності та друк інформаційного бюлетеня "Тернопільська міська рада інформує". Переможцями в цих торгах, а відповідно і надавачами послуг, стали ТОВ "Нова Тернопільська газета" та Приватне підприємство "Пресова агенція Вільне життя".

2 475 777 гривень державних грошей заплатить Заліщицька райдержадміністрація за 2665 метрів кубічних деревина (паливна деревина, дрова). Така кількість дров потрібна для шкіл та дитсадків району. Перемогло в тендері ПП "ВТД"Явір", яке й постачало та постачатиме до кінця року дрова. Такий тендер, до слова, не рідкість. Деревину для опалення купують й інші райадміністрації України та військові частини.

Відео дня

23 000 гривень з казни готова платити тернопільська міська рада за вечерю гостей з іноземних делегації до Тернополя. За вимогами міськради, харчування включає в себе: 1 вечерю. Орієнтовна кількість осіб - 40. А також повинен бути окремий закритий зал для безпеки гостей міста. Зважаючи на суму й кількість гостей, вечеря в Тернополі вартує для однієї особи – 575 гривень. А чи не забагато як для тернопільських цін? Перемогла в цьому тендері ФОП Різник Лариса Іванівна, яка й пригощатиме чи вже пригостила, делегацію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Ніфігпасє, "вечеря" за 575 грн. А не обісруться? Це ж весільна гостина з двома столами. танцями і розвагами, а тут повечеряти зайшли. На ніч жерти стільки не можна!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up