Що найбільше схвилювало тернополян останнім часом

Події у Вишнівці, долі бійців АТО, забагато вихідних в Україні, - такі питання схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин".

Любов Борисяк, (44 р), керівник студії Т.А.Н.Г.о dance company:

-  Вразила Одеса, де зараз я знаходжусь. Все будується, ремонтується, дуже багато туристів. Була тут останній раз в 2008році. Приємно, що на мої україномовні звертання відповідають українською,багато вивісок,реклами українською і не має рос.артистів. Неприємно те,що на поїзди в будь-яких напрямках на має квитків. Взагалі(( До вересня!!! Є вільні на Москву і Ізмаїл. Щось не так з нашою залізницею((

 

Відео дня

Андрій Кір (27 р.), голова ГО "City Project":

- Днями з'явилось приємне хвилювання через старт археологічних досліджень Тернополя. Я у передчуттні відкриття нових, раніше невідомих фактів про місто, його таємниць. Також впевнений, що скоро у нас з'явиться декілька нових екскурсійних туристичних об'єктів.

 

 

 

Віталій Левицький (37 р.), науковець:

- Цього року досить мало абітурієнтів подавали документи у місцеві ВНЗ. Втрата потенційної робочої сили, пе­редусім студентів та кваліфікованих пра­цівників - непоправна для нашої країни. Ця проблем просто обезкровлює нашу націю та перешкоджає її розвитку, знижує податкові надходження і анульовує соціальні інвестиції в освіту.

 

 

 

Олег Мельник, (47 р), член ГС "Рада бізнесу Тернопілля":

- Мені не подобається ситуація, яка склалася навколо вбивства дівчини у Вишнівці. Не знаю, хто винен, а хто – ні. Але бачу свідоме розкручування агресії, емоцій, слухів. Публікації в інтернеті часто коментують «боти», які повсюди повторюють одне й те ж. Очевидно, на це хтось скеровує певні фінансові ресурси. Йде інформаційна війна навіть на такому маленькому, місцевому рівні. Здається, що з ворожого боку йде планомірна, організована робота. Незрозуміло чи у нас хтось розслідує ці речі, чи протистоїть цьому СБУ, інші відповідні органи?

Надія Березюк, (30 р.), власкор телеканалу СТБ в Тернопільській області:

- 4 дні вихідних?... Люди, ми лінива нація. Ми звикли працювати до скороченого робочого дня. Ми звикли валятися на дивані, бо нині релігійне свято. Так - це наша автентичність, а наші традиції - то основа і коріння. Але як не прикро з тим "корінням" і міцно вкарбоване в підсвідомість неробство. А навіяний радянським союзом устрій: працюй не працюй, відсидив від 8-ї до 17-тої на роботі і зарплата буде, ще ж не традиції українського народу, а нав’язаний спосіб мислення, який ох як вдало врісся в нашу ментальність. Не вірю, що на наші українці хороші робітники закордоном, бо всюди ми чекаємо, що нам дадуть. А щоб щось мати треба працювати, подумаймо по це, маємо аж 4 вільних дні для мотивації!

Назар САРАБУН (26 р.), керівник обласного штабу "Правого сектору":

- Хлопці-воїни, яких поблажливо назвали АТОшники, дали їм посвідчення, і відгородили в ГО-шні організації, ніяк не можуть знайти свого місця під сонцем. Та й бачать, що їхні навики, героїзм і вміння потрібні хіба що в криміногенному середовищі. Там хоч підзаробити можна. І в маршрутці не потрібно буде доводити, за допомогою папірця, що ти чогось вартий, що тобі хтось винен. Тому найбільше хвилювання викликають дорослі, сформовані чоловіки. З яких зробили військових машин, а потім викинули на обочину... А стерв’ятники так і готові підняти їх і підтримати, щоб потім їхніми руками жар загрібати.

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up