Партнер рубрики Події

Що одягнути на Новий рік. Скористайтесь порадами від дизайнерів та стиліста

Що одягнути на Новий рік. Скористайтесь порадами від дизайнерів та стиліста
Блискучий одяг – те, що треба для новорічної вечірки, в один голос кажуть дизайнери та стилісти

Новорічна ніч - казкова, тому можна собі дозволити одягнути те, що ви вже давно хотіли, та ніяк не наважувались. Адже тепер – саме час! Головне - не боятися експериментувати і виділятися

Що одягнути на Новий рік – це питання хвилюєте не одну жінку напередодні свята. Скористайтеся порадами дизайнерів та стиліста, щоб виглядати у новорічну ніч неперевершено.

- Новорічна ніч - це особлива ніч. Казкова, чарівна і навіть трішки магічна, тому одяг теж повинен повторювати цю атмосферу, - каже стиліст Юлія Остапчук. - Вибір вбрання має відповідати місцю та компанії, з якою зустрічаєте Новий рік. Я запропоную варіанти одягу, але обирати вам!
Сукня – це, беззаперечно, класика будь-якого свята і Новий рік - не виняток.

- Цього року тенденція на довжину міді та міні, - каже стиліст. - І в таку ніч можна вдягнути найефектнішу сукню. Паєтки, каміння, велюр, бахрома, - це те, що точно буде виглядати святково! Якщо душа бажає довгої сукні, будь-ласка. Але обирайте вільні, напівприталені силуети з легких тканин, наприкладт шовку.

Відео дня

Актуальним буде жовтий

Не менш святково і ефектно ви бальним будете виглядати, обравши в цю ніч костюм - штани та піджак, продовжує Юлія Остапчук.

- Зараз такий варіант дуже популярний. Просто уникайте строгих офісних варіантів, - каже вона. - Краще підійде білий смокінг, костюм в червоному кольорі вільного крою. А також образ можна зробити більш святковим, обравши топ з паєтками. Ще зараз дуже популярні комбінезони. В них ви теж можете виглядати ефектно. Наприклад, обравши комбінезон повністю розшитий бісером.
Насправді варіантів може бути дуже багато, зауважує стиліст. Головне - не боятися експериментувати і виділятися. Це ж казкова ніч, тому можна собі дозволити одягнути те, що ви вже давно хотіли, та ніяк не наважувались. Ця ніч - саме час!
Щодо кольорів, то актуальним буде жовтий - рекомендований колір астрологів. Проте потрібно акуратно підбирати відтінок, який буде пасувати саме вам. Червоний та чорний - точно безпрограшний варіант, та незабудьте про прикраси до таких нарядів.

Акцент – на очі чи на губи

- Макіяж та зачіска - це теж прикраса вашого образу. Тенденції говорять, що вони не повинні бути «окремо» від основного вбрання, а тонко доповнювати його, - каже юлія Остапчук. - Тому обирайте акцент або на очі, або на губи. Я надаю перевагу помадам червоного та бордового кольорів. Це завжди виглядає ефектно, стильно та вишукано. Але якщо акцент на очі, тоді помада має бути нюдового відтінку. Та головне - це настрій, з яким ви прийдете на свято. І саме він буде найкращим вашим аксесуаром. Тому бажаю всім самого чарівного, натхненного та особливо казкового настрою. І вірте в дива: вони бувають!

Коментарі

Більше біжутерії та блиску

Наталія Стефанчук, дизайнер:

- У рік жовтої земляної свині головні кольори - жовтий, коричневий, зелений, хакі, оранжевий, срібний, білий і, звичайно, чорний, без якого нікуди. І головне, чим можуть жінки вразити гостей і своїх половинок, - це те, що вони повинні бути дуже яскравими. Сукні варто обрати з блискітками, з цікавими лініями форм, оголеними спинами. Все це в тренді. Сукні повинні мати родзинку. Біжутерії має бути якнайбільше. Маєте розкішну біжутерію - обов’язково одягайте на Новий рік. Свині треба всього багато. Для тернополянок ми підготували сукні з блискітками, паєтками. Актуальні не лише довгі сукні, а й короткі. Вони зручні для танців, руху. Я вже підготувала святкове вбрання для себе - зустрічатиму Новий рік у сукні жовто-золотистого кольору. Вона коротка і дуже яскрава.

 

Жінка має сяяти

Лідія Яніцька, дизайнер:

- На Новий рік жінка має бути яскравою, сяяти. В тренді яскравий одяг. Рекомендую жінкам, незважаючи на наші сірі будні, одягнути на Новий рік щось яскраве, щоб приносити задоволення як собі так і оточуючим яскравим одягом з блискітками. Це можуть бути стрази, паєтки, тканина, яка світиться. Щодо кольорів, то для 20-30-річних модниць підійде пудровий, срібний, золото. Старшим я б радила обрати темно-синій, темно-зелений. Червоний колір підходить усім незалежно від віку, як брюнеткам, так і блондинкам. З цим варіантом не прогадаєте ніколи.

До Нового року я підготувала колекції суконь і святкових блузок різних кольорів  - з шифону, мережива, елементами макраме, плісе, поєднаням шкіри, велюру. Я люблю темні тони, тому планую одягнути на Новий рік блискучу темно-зелену сукню з декольте. Вона коротка з довгим рукавом. Сподіваюся буде гарно!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up