Партнер рубрики Події

Що робити з грошима, які вже помилково кинули на рахунок обленерго?

Що робити з грошима, які вже помилково кинули на рахунок обленерго?
  • На рахунок обленерго сплачуємо лише заборгованість за електрику до 31 грудня 2018 р. 
  • За електричну енергію, яку споживаєте від 1 січня 2019 року, необхідно сплачувати на рахунок ТОВ «Тернопільелектропостач». І лише через Ощадбанк, АТ "А-Банк" і ПАТ "Укрпошта".

ТОВ «Тернопільелектропостач» від 1 січня 2019 року виконує функції постачальника універсальних послуг, включаючи постачання електроенергії побутовим споживачам,  електроустановки яких приєднані до електромереж, розташованих у Тернопільській  області.

  • Наголошуємо: за електричну енергію, яку Ви споживаєте з 1 січня 2019 року, необхідно сплачувати на рахунок постачальника електричної енергії ТОВ «Тернопільелектропостач», - пояснили у ВАТ «Тернопільобленерго».

Що робити, якщо ви вже помилково оплатили за електроенергію на рахунок обленерго, як робили до Нового року, - цікавляться читачі.

  • А я вже оплатив чималу суму через Приват24, оплата пройшла, гроші зняло, - писав у коментарях «20 хвилин» читач Андрій. – Що тепер робити? Де шукати свої гроші і яким чином їх повернути?   

Споживачам, у випадках наявності переплати, вона буде повернута шляхом перерахування коштів на особові рахунки ТОВ «Тернопільелектропостач» автоматично. Також автоматично будуть перераховані кошти у випадку, якщо вони помилково були сплачені ВАТ «Тернопільобленерго».

Відео дня

Нагадаємо, раніше читачі цікавились, кому від 1 січня оплачувати за електрику.

Тернополяни у лютому поскаржились до редакції на проблеми, які виникли із розрахунком за електроенергію.

Якщо є заборгованість перед ВАТ «Тернопільобленерго» за споживання електричної енергії до 1 січня 2019 року, оплату необхідно здійснювати на рахунок ВАТ «Тернопільобленерго» - відповідного району електричних мереж.

Станом на 21 лютого, ТОВ «Тернопільелектропостач» уклало договори про прийом платежів від населення з наступними установами:

1. АТ "Ощадбанк"

2. АТ "А-Банк"

3. ПАТ "Укрпошта"

При оплаті в вищезазначених установах, споживачеві електроенергії надається детальна інформація щодо суми, яку необхідно оплатити, особового рахунку споживача та реквізитів постачальника ТОВ «Тернопільелектропостач».

  • Оплату без комісії можна здійснити в відділеннях Ощадбанку через інформаційно-платіжні термінали при оплаті платіжною карткою Ощадбанку, - пояснили у ТОВ «Тернопільелектропостач». - Держателі пенсійних карток Ощадбанку можуть провести оплату за спожиту електроенергію через каси банку без комісії.

Наразі між ТОВ «Тернопільелектропостач» та іншими банківськими установами, в тому числі ПриватБанком, договори про прийом платежів від населення не укладені.

Рахунки, на які слід здійснювати оплату за спожиту електроенергію,  вказані у квитанціях та на сайті ТОВ «Тернопільелектропостач».

Довідка

Будь-яку іншу необхідну інформацію можна отримати в кол-центрі ТОВ «Тернопільелектропостач» за тел. 0 800 504 757.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ольга

    Кінець березня, а борг далі висить. Вказаний телефон не доступний? До кого звертатись про перерахунок коштів від обленерго до елетропостача? (оплачувала як і багато хто - через Приват банк, через сервіс який вказаний на платіжках oplata.te.ua)
  • Serj Sinkiv

    Кожному підприємстві окремий банк,ото буде квест!
  • Anonymous

    Ну чому та бидлота все робить через сраку? Мало того, що тарифи космічні, мало того, що наплодили  непотрібних структур, то ще просто гроші з людей взяти за те все ідіоти взяти нездатні. Дебіли, взяти і укласти договори з банками не можете? Настільки тупі і гнилі, чи то просто черговий лохотрон нам влаштовуєте? Пройде місяць-другий і все по подвійному тарифу скоти нараховувати будуть.
  • Petro Tymochko

    Знову пхають той тупий "Ощадбанк"! Більшість людей платять через ПриватБанк!!! Чому не думають про зручність для людей??? Де договір з Приватом???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up