Секретар міської ради їздить на роботу на велосипеді та з собакою

Секретар міської ради їздить на роботу на велосипеді та з собакою

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Юлія Нагорна - студентка
Катруся (5 р.):
- Ця тьотя працює вдома. Вона готує їсти, прибирає, пере одяг, застеляє постіль. А коли вона все це зробить, то дивиться телевізор - мультфільми.
Максимчик (5 р.):
- Ця тьотя працює у парку, де діти граються. Вона продає їм такі спеціальні копійки, які вкидаєш у коробку і можна грати в шайбу. 

 

Матвій Николайчук - тренер
Ілонка (5 р.):
- Цей дядько має свій власний банк. Там дуже багато грошей. І працює багато людей, які завжди щось пишуть. Або рахують гроші.
Павлик (5 р.):
- До цього дядька приходять люди, коли в них болять зуби. А він їх ремонтує. Він працює лікарем. 

Відео дня

 

Петро Заставецький - громадський активіст
Володя (5 р.):
- Якщо вдома щось ламається, то цей дядько може все відремонтувати. У нього є набір з різними інструментами. 
Сергійко (5 р.):
- Цей дядько працює вчителем. До нього мами приводять дітей, щоб він навчив їх рахувати цифри англійською мовою. А ще він читає вірші англійською.

 

Марʼяна Нестайко - співачка
Таня (5 р.):
- Ця тьотя має таку саму професія, як Ви - журналіст. Вона фотографує людей, питає у них щось, а потім пише в інтернеті. І моя мама то читає. 
Матвійчик (5 р.):
- Ця тьотя працює у лікарні, де багато вагітних тьоть. Вона їхній лікар - дає їм вітамінки, каже, щоб вони спали і не пускає їх додому. 

 

Віктор Шумада - секретар Тернопільської міськради
Аня (5 р.):
- В цього дядька є мікрофон. Я думаю, що він співак і виступає на великій сцені. І люди танцюють, коли він співає. 
Ілонка (5 р.):
- Цей дядько має велосипед і він їздить на ньому на роботу. А працює він поліцейським. У нього ще є собака, яка теж їздить з ним на роботу. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up