Партнер рубрики Події

Сергій Надал на сесії виніс на голосування пропозицію пройти психіатричне обстеження Тарасу Білану

Сергій Надал на сесії виніс на голосування пропозицію пройти психіатричне обстеження Тарасу Білану
  • Жодна сесія міської ради не обходиться без словесних перепалок міського голови Сергія Надала та депутата Тараса Білана. 
  • На останньому позачерговому засіданні пан Білан пропонував близько десятка рішень, які набирали по кілька голосів. У відповідь міський голова поставив на голосування з пропозицією пройти повне медичне обстеження депутатові перед наступною сесією.

Обговорюючи звернення до президента України, яке стосується ОРДЛО, яке мали на меті депутати ухвалити рішенням сесії, свої доповнення до проекту вирішив внести депутат Тарас Білан.

- Пропоную доповнити проект лише одним абзацом, - сказав депутат та процитував доповнення. - Одночасно зазначаємо, що співпрацею з Партією регіонів з 2010 по 2012 рік популістичними, комуністичними діями та отриманням грошей від Партії Регіонів, згідно інформації Ореста Муца, Партія "Свобода" втратила серед українців свій рейтинг і тим самим привела до влади зрадників, запроданців та кримінальних авторитетів, які будучи на посадах, разом з представниками ВО "Свобода" грабували та продовжують грабувати рідний народ.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Спочатку заява пана Білана викликала хвилю сміху, потім Сергій Надал запропонував вивести його із залу засідань, а на такі речі не реагувати, назвавши це "загостренням". Депутати із ВО "Свобода" зазначили, що в сесійній залі на них зводять наклеп та ображають їх честь та гідність. 

Депутат ж наполягав поставити на голосування його доповнення. Після того, як воно отримало один голос, очевидно, самого Тараса Білана, міський голова вирішив поставити на розгляд депутатів зустрічну пропозицію. 

- Враховуючи явне загострення хвороби в одного з депутатів, є пропозиція рекомендувати йому провести повне медичне обстеження, разом з психіатричним і тільки після того приходити на сесію міськради, - сказав Сергій Надал. 

На голосуванні пропозиція набрала 16 голосів, для прийняття рішення необхідно 22. "Повезло", - сказав міський голова. 

Нагадаємо, нещодавно Тарас Білан висував пропозицію звільнити секретаря міської ради Віктора Шумаду.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анатолій Пасічник

    пану Надалу треба негайно пройти тести через підозру на захворювання "нарцисизмом", надто вже очевидна симптоматика...
  • Міша Вербіцький

    Обох🙄
  • тарас

    надал це свободівець чи кучмівський податківець
  • Volodymyra Karpyak

    Вони ще думають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up