Сьогодні в Тернопіль приїжджає президент (оновлене)

Сьогодні в Тернопіль приїжджає президент (оновлене)

Володимир Зеленський представить нового голову ТОДА, побуває в школі №5 та огляне "Водну арену" в Білій.

Як уже повідомляла "20 хвилин", сьогодні, у п’ятницю, 1 листопада відбудеться робоча поїздка президента України Володимира Зеленського у Тернопільську область.

Як повідомили на офіційному сайті президента, у Тернополі Глава держави візьме участь у нараді з питань розвитку спиртової галузі України та представить новопризначеного голову Тернопільської обласної державної адміністрації.

Також Володимир Зеленський відвідає місцеву школу, де у 1918-1919 роках розміщувався уряд ЗУНР.

Відео дня

Крім того, Президент ознайомиться зі станом будівництва та перспективами розвитку Центру веслування та водних видів спорту «Водна арена Тернопіль».

У зв'язку з приїздом президента перекривати доріг ніде не будуть, повідомила сьогодні зранку речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига.

Нагадаємо, сьогодні у Тернополі заплановані масові заходи з нагоди 101-річниці проголошення Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР). У Тернополі пройде урочиста піша хода центральними вулицями міста до Микулинецького кладовища та мітинг-реквієм і покладання квітів до могил Січових Стрільців.

Як повідомляла прес-служба міської ради, початок ходи о 14:00 год. від Архикатедрального Cобору Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці (вул. Сагайдачного, 14).
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Володя любить Україну

    Патріотам всієї України хотів би нагадати не забувайте що ви живете в Україні тому і президент в нас України іншого вас не буде тому шануйте вибір України !

    Саша Крест reply Володя любить Україну

    піаніст приїхав... свято то яке!!! на 10см каблуках чи на шпильках?
  • ГенералНАТО володя

    Що хочу сказати перше влада України обрана народом України друге президент України прекрасно розуміє що Україна це східна Європа третє президент України вільно володіє іноземними мовами четверте до захисників України ставиться з повагою при таких важких обставинах він як кожен з нас може помилятись тому хочу нагадати не плюйте самі на себе а краще допоможіть хоч я і не є виборець скажу так зеленьського але він теж мій порезидент подобається це комусь чи ні ваше право бажаю успіху Україні в співпраці з країнами Європи .
  • Патріотка

    на цвинтар його, раз чорти на Хеловін принесли

    V reply Патріотка

    Тебе на цвинтар, і твого злочинця вальцмана, який розвалив державу! Чорти в твоїй голові, дурепо!
  • Щербак Андрій Анатолійович

    Якщо перекриють дорогу, то куди можна звернутися?

    Коля reply Щербак Андрій Анатолійович

    Народ буде через весь центр пішаком топати на Микулинецький цвинтар - буде не дорога, а весь центр перекритий.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up