Студенти-медики продавали печиво заради хворих на туберкульоз

Студенти-медики продавали печиво заради хворих на туберкульоз

Печиво, рогалики, пиріжки та навіть індійський десерт можна придбати на Театральному майдані 24 березня. Виручені кошти віддадуть на лікування хворих туберкульозом.

 

Акцію організували волонтери "Червоного хреста", які є студентами тернопільського медуніверситету.

Солодощі студенти медуніверситету готували власноруч. Серед страв є навіть індійський десерт, який приготував вихідець з цієї країни.

Ціни на домашні смаколики досить демократичні: 5-15 гривень.

Відео дня

Previous Next

- Кошти витратимо на медикаментозне забезпечення хворих на  туберкульоз, - розповідає волонтер «Червоного Хреста» Роман Рудко. - Хоч і є державна програма, яка фінансує туберкульозний диспансер, але цих коштів часто не вистачає навіть на елементарні речі: шприци, фізрощини, вату... До того ж, це чудова нагода довести, що студенти-медики вміють не тільки лікувати, але і смачно пекти.

Продаватимуть солодощі на театральному майдані до 15:00, якщо не розпродадуть усе скоріше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    Це типу з того шо залишилось після операції
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up