Партнер рубрики Події

Створити громадську організацію може кожен тернополянин

Створити громадську організацію може кожен тернополянин

У Молодіжному центрі відбувався тренінг, на якому кожен бажаючий міг дізнатись як створити власну громадську організацію (ГО). Організувала захід громадська організація «Атом».

Організатори заходу дали можливість охочим отримати необхідні знання та навички тим активним людям або групам, які хочуть зареєструвати власну громадську організацію.

  • Це свого роду інформаційно-консультаційна підтримка для тих людей, які хочуть створити власну ГО. Захід відбувається в рамках відкриття Молодіжного центру в Тернополі. Вже реалізовані громадські організації мають можливість у Молодіжному центрі проводити власні збори і заходи на нашій базі, - розповідає організатор тренінгу Ірина Яремчук.

Для того, щоб створити громадську організацію не потрібно мати особливих навиків, стверджують організатори.

Відео дня
  • ГО може створити будь-яка фізична особа,- розповідає пан Іван. - Якщо є бажання створити громадську спілку, то достатньо двох фізичних осіб. У Головному територіальному управлінні юстиції Тернопільської області є розроблено пакет документів щодо створення ГО. Реєстрація здійснюється протягом трьох днів з моменту подання документів,- пояснив спікер. зазначив Пупець Іван Юрійович головний спеціаліст відділу державної реєстрації ЗМІ та громадських формувань.

Захід складався із двох блоків. Перший блок стосувався питань реєстрації організації в органах Юстиції, говорили про те, які документи потрібні і куди їх подавати. У другому блоці розповідали про взаємовідносини з податковими органами.

 

Наталія Корпан

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up