"На це пішло багато нервів і праці", - кажуть тернопільські медалісти

"На це пішло багато нервів і праці", - кажуть тернопільські медалісти
  • Випускників, які вчились краще за всіх,  нагородили медалями. Свої заслужені нагороди отримали 154 тернопільські випускники.

Про  те, якою ціною дались їм ці медалі і ким планують стати в майбутньому , випускники радо  поділились з жуналісткою «20 хвилин».

- Свою медаль я чесно заробила, але на це пішло дуже багато нервів і непосильної праці. Я вважаю, що в сучасному світі, при сьогоднішніх умовах вступу не варто так трудитись . В майбутньому я планую вступати на англійську філологію,- розповідає срібна медалістка Любов Кот гімназії ім. І. Франка.

- Я важко трудилась цілий рік. Найважче це були екзамени, важко було зібратись з думками і заслужити цю медаль.  Але головне не переживати, - каже володарка срібної медалі Ковальчук Ірина з школи № 3.

- Наполегливою працею я здобув цю медаль, але зупинився за крок до мрії. Мені не вистачило одного бала до золотої медалі. Не зважаючи на це, я справді задоволений, що маю срібну медаль,- коментує Максим Мохун, випускник школи – колегіуму патріарха Й. Сліпого.

- Чесно кажучи, це були довгі роки плідної праці. Я дуже довго йшла до цієї мети і намагалась вчитися якнайкраще, аби довести, в першу чергу собі, що здатна підняти цей важкий тягар і гризти граніт науки протягом усіх 11 років, - каже володарка золотої медалі Баран Ірина гімназії ім. І. Франка.

- Важкою працею і потом я заробила собі цю  золоту медаль.  Я планую поступати на менеджмент і в майбутньому бути менеджером,- розповідає Юля Стецик гімназії ім. І.Франка.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валера Матів

    "праці"-це тикати пальцями по клавішак компа.))))))))Пальці в хлам зтерли)...
  • Габрих Люба

    Великі молодці
  • David Starr

    Медаль щастя не добавляє, а у деяких професіях ще й шкодить, як і червоний диплом. Особисто мені пропонували платити за медаль, але відмовився - вона того не вартує.

    Анонім reply David Starr

    Повністю погоджуюсь ,що маючи медаль за шкільні предмети це ще не означає ,що ти будеш крутий спеціаліст після інституту. Як правило більшість цих так званих медалістів це типові заучки яким простіше завчити матеріал ,і здати на 12 балів . Як показує практика в інституті ці так звані медалісти ідуть по традиційному шляху тобто вчать шлак не вникаючи у суть ,і не виділяючи корисного ,як результат на захисті дипломного вони нулячі оскільки на захисті звучать такі питання котрих ти вже не завчиш там треба думати троха по іншому ,а вони до цього не привикли . Розказую з свого прикладу .Вчилась у нас в групі одна медалістка так ось по накатаній схемі все заучувала слово в слово всі 5 років ,а на дипломі до мене значить підходить і просить щоб я розказав як працює апарат з її дипломної роботи це просто п........ц . У мене шкільного трійошника із стажем питається медалістка, яка по ідеї має все знати по своїй спеціальності питається у простого трійошника, котрий захистив диплом на оцінку 5 ну ви собі таке можете уявити. Виникає питання для чого всі ці медалі щоб просто понти поганяти ,і показати ,що ти король шкільного шлаку. Для чого дерти ж...... щоб так за тою медалю ганятися .Для поступлення медаль особо погоди не робить ,хіба так повішати дома на цвях для краси ,а потім і взагалі в шуфляду закинути .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up