«Таємний клієнт» працюватиме на Тернопільщині від 15 лютого

«Таємний клієнт» працюватиме на Тернопільщині від 15 лютого
  • Ви зможете оцінити роботу адміністраторів, екзаменатора, фахівця експертної служби МВС та спеціаліста кол-центру.  
  • Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

Відтепер можна відкрито перевірити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісуВ сервісних центрах МВС стартує проект «Таємний клієнт».

-          З 15 лютого в сервісних центрах МВС в Тернопільській області почне функціонувати  проект під назвою «таємний клієнт», - розповів головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в області Василь Барановський.  - Вже від завтра такі нововведення будуть  у двох сервісних центрах Тернопільщини. Йдеться про ТСЦ , що у Підгородньому на вул. Стрийська, 5. Та у Чортківському районі – у с. Угринь, на вул. Об’їзна, 1.    

Чи вміє держава якісно обслуговувати громадян? Чи дійсно колишні МРЕВ перетворилися на прозорі офіси з полицями для буккросингу і дитячими куточками? Чи реально замінити посвідчення водія за 30 хвилин, а авто зареєструвати за три години?

Відео дня

-          Ми вперше запускаємо проект «Таємний клієнт», завдяки якому громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу. Наша мета – отримати незаангажовані відгуки як спеціально підготовлених перевіряючих, так і пересічних громадян, аби покращити якість надання послуг. До нас щороку звертаються понад 4 000 000 осіб, їх думку важливо почути, якщо ми хочемо будувати довіру між установою та суспільством, – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина під час візиту до сервісного центру МВС. Для цього необхідно детально ознайомитися  з анкетою-відгуком та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС, відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, заповнити та надіслати анкету-відгук.

Під час свого візиту клієнт зможе оцінити:

-          роботу адміністратора за інформаційною стійкою,

-          адміністратора, який надав послугу,

-          екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом),

-          фахівця Експертної служби МВС,

-          спеціаліста кол-центру Головного сервісного центру МВС.

Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо:

-          зручності навігації,

-          дотримання інклюзивних умов,

-          організації роботи сервісного центру МВС,

-          доступності інформації на сайті,

-          консультаційної підтримки у соціальних мережах.

Можна  буде перевірити якість надання послуг:

-          реєстрація та перереєстрація авто,

-          отримання посвідчення водія вперше або його обмін,

-          отримання довідки про несудимість,

-          замовлення індивідуальних номерних знаків

-          повний перелік послуг – за посиланням.

Усі відгуки та зауваження будуть опрацьовані в режимі реального часу, а результати проекту будуть оприлюднені за місяць на сайті Головного сервісного центру МВС. Проект «Таємний клієнт» реалізовується за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.

Довідка

Детальніше про проект: hsc.gov.ua/guest/,

анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/

За консультаціями звертайтеся за телефоном: (044) 290-19-88.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up