"Це місто, яке неможливо забути". За що люблять Тернопіль? (опитування )

"Це місто, яке неможливо забути". За що люблять Тернопіль? (опитування )

Тернопіль зачаровує усіх, а тих хто потрапляє сюди проїздом, змушує залишатися якнайдовше. Сьогодні, 15 квітня Тернополю виповнилося 478 років з дня заснування коронним гетьманом Яном Амором Тарновським. Ми запитали тернополян, за що вони люблять своє місто?

- Люблю Тернопіль за добрих людей, затишні кав'ярні та домашню атмосферу, яка завжди панує в нашому місті. Та хотілось би, щоб у нас займались реставрацією старих будівель, які дуже красиві, але занедбані,- розповідає студентка Владислава.

  • Наш Тернопіль усім подобається за чистоту і порядок,- вважає пенсіонер Володимир.- Є де піти і прогулятись.Тільки одне озеро чого варте, ніде більше такого немає. Тернопіль-місто, яке неможливо забути. Мені завжди хочеться повертатись в це затишне містечко.


А от тернополянка Вікторія вважає, що все-таки потрібно продовжувати покращувати наше місто, робити його більш цікавим для туристів.

Відео дня
  •  Як на мене, нашому місту не вистачає сучасності, але я люблю це місто, бо тільки тут є такі щирі люди, красиві вулички і завжди приємна атмосфера,- каже 16-річна Вікторія.

  •  Мені Тернопіль подобається усім, тільки один недолік- це дороги у нашому місті,-каже громадський активіст Іван.
  • За що я люблю Тернопіль, так це за привітних і доброзичливих жителів. Я б нікуди не хотіла переїзджати, для мене це таке ідеальне місто, де ти зможеж і розважитись, і в будь-який момент знайти місце, щоб відпочити від метушні,- розповіла студентка Діана.

  •  Я люблю Тернопіль за компактність, місто маленьке і в цьому його краса,- вважає приватний підприємець Наталія.

А за що ви любите Тернопіль? Зізнавайтесь у коханні рідному місту у коментарях! ❤️

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Паша Никитченко

    Я думав 15 квітня Тернопіль був визволений від фашистів, на рахунок заснування там дати апріорі нема
  • Nataliia Melnyk

    Люблю своє місто)))
  • Anonymous

    Батьківщину люблять не "за що?", а "всупереч всьому".
  • Emilia Solodka

    Кращого від нього немає. Рідний мій Тернопіль.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up