Тернопіль вітають співак, тренер, громадський діяч , ведуча

Тернопіль вітають співак, тренер, громадський діяч , ведуча

 З Днем народження Тернопіль вітають тернополяни різного віку та професій. Та всіх їх об’єднує одне – щира любов до свого міста.

Залишайся таким затишним

Василина Боровська, ведуча

-    Тернопіль, люблю тебе за зустрічі з колєжанками у затишних кав'ярнях, за нічні прогулянки біля Ставу, за твою простоту та легкість у всьому! Тернопіль – це наш дім. Тому сьогодні привітати тебе із Днем народження! Залишайся і надалі таким затишним, сучасним та розкішним містом, створеним для життя! А вам, любі тернополяни, бажаю здоров'я, кохання , і будьте щасливим, адже навколо нас таке Файне місто!

 

Чистої водички в Ставі

Оля Гордієнко, голова ГО "Центр "Бебіко""

Відео дня

- Люблю Тернопіль, бо це чудове місто! Тут реалізовую найкращі ідеї та плани. Люблю, бо тут можна пішки дійти з одного місця в інше. Бажаю Тернополю чистої водички в Ставі. А також побільше фінансових надходжень, краще іноземних. А ще нових збудованих дитячих садочків та шкіл.Хочу, щоб тернополяни не забували, що вкраїні війна, були обережними та уважними.


Тернопіль моя Утопія

Сашко Алексєєв, співак, актор:

- До сьогоднішнього дня,мені довелось відвідати Європу,Азію,США,майже усі обласні,та багато районних центрів України. Маючи з чим порівнювати,скажу,що Тернопіль одне з кращих,а для мене найкраще місто. Кожного разу повертаючись до дому,бачу нові,позитивні зміни. Дякую всім,хто дбає про моє місто.Воно надихає мене жити і займатися своєю справою. Вітаю усіх зі святом! Бажаю добре провести час,а любов до Тернополя виразити не тільки у словах,але й у дії,залишивши по собі чисті вулиці і парки.

 

Розвитку та процвітання

Лілія Ліхновська, тренер

- Я від щирого серця бажаю нашому місту розвитку і процвітання! А тернополянам міцного здоров'я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі та Божого благословіння! Нехай на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай серед жителів панують спільна злагода, взаємна повага, небайдужість та щира довіра. Бо тільки спільними зусиллями ми зможемо нашому місту бути справді європейським, затишним і красивим. Зі святом, любі тернополяни!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up