Партнер рубрики Події

Тернопільські дні моди: море дизайнерських вишиванок та суконь


Тернопільські дні моди: море дизайнерських вишиванок та суконь
  • Перший день восьмих Тернопільських днів моди провели у ресторані "Хутір" 18 травня.
  • Цього року організатори забрали розважальну програму та зосередились на показі. 
  • У підготовці свята взяло участь більше двохсот людей.

- Чому "Хутір"? Тому, що це гарне місце і ми дуже вдячні власнику за те, що нас запросили та прийняли, - розповідає засновник та організатор Тернопільських днів моди Марія Гудима. - Насправді у Тернополі немає ідеального для показу місця. Тому ми в пошуках, де сподобається найбільше - там і осядемо. Цього року покази трішки відрізняються від минулорічних. Ми хотіли провести саме покази. Тобто шоу-програми цього разу у нас немає.

 

На цьогорічні дні моди до Тернополя приїхали дизайнери з Києва, Житомира та Львова. . Але все таки акцент організатори зробили на тернопільських дизайнерах.

Відео дня

- Такий був задум. Я вважаю, що нашим, тернопільським дизайнерам потрібна реклама у Тернополі, потрібен розвиток, підтримка, - каже пані Гудима. - Відкриттям цього сезону для мене стала  юна тернополянка Ангеліна Рокуш, яка спільно з мамою працює під торговою маркою Angela Rosh. Вона дуже приємна, хороша дитина.

Також будуть колекції від бренду "Вишиванка", торгової марки "Окраса", "Вишиванки Птаха", Ірина Цісецька, Лідія Яніцька. Вісім дизайнерів представили свої колекції у перший день, ще вісім представлятимуть 19 травня.

Новий підхід до днів моди сподобався і гостям заходу. Хоча сказати, що музики не було зовсім - теж не можна. В перервах для глядачів виступили Bugs&Bunny та дитячі танцювальні гурти. 

- Перший день днів моди сподобався, - кажуть подруги Тетяна та Аліна. - Сподобалось чимало суконь та вишитих сорочок. І, на нашу думку, це хороший підхід до такого дійства - мінімум шоу-програми. Адже все таки тут головне стильний одяг. 

Оскільки захід припав на День вишиванки, то чимало гостей прийшло у відповідному одязі. Ведучі Тернопільських днів моди - Світлана та Леся Наконечні також одягнули українські костюми. До слова, під час свята організатори провели конкурс на найкращу вишиванку серед глядачів. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любка

    Такі гарні вишиванки на фото
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up