Тернополяни розповіли, як вони борються з осінньою депресією

Тернополяни розповіли, як вони борються з осінньою депресією

Хочеться вкритися теплим пледом, заварити чашечку смачної кави чи увімкнути комедійний фільм - ми запитали тернополян, які в них методи боротьби з осінньою депресією.

Студентка Анна та Оксана кажуть, що в них взагалі немає осінньої депресії.

   - Я люблю осінь, як і усі інші пори року, - каже тернополянка Оксана. - І взагалі, потрібно завжди зберігати позитив, щоб б там не було.

Відео дня

   - У мене навпаки осінню з’являється бажання щось творити, навчатись новому, - каже студентка Аня. - Похмуре небо та відсутність спеки - надихає.

Тернополянка Ілона розповіла, що на її думку, депресія не має жодного стосунку до пори року.

  - Яка різниця весна чи осінь, якщо людині сумно, то пора року не має значення, - каже дівчина.

А от студентка Валерія взагалі вважає, що депресія - це дуже голосне слово.

   -  Для того, щоб вберегти себе від поганого настрою осінню я читаю книги, п’ю чай та сиджу у теплій ковдрі, - каже дівчина. - А ще, як поруч буде кіт - то настрій покращується в рази.

А взагалі дівчина не розуміє, для чого люди дивляться сентиментальні фільми чи слухають сумні пісні, коли їм невесело.

Тернополянка Крістіна каже, що люди самі себе накручують, і від пори року нічого не залежить.

- Тому, кому сумно, я раджу більше часу проводити з друзями, бо саме вони зможуть найкраще підняти настрій, - каже Крістіна.

Тернополянин Роман каже, що він також не має осінньої депресії.

- Мені подобається осінь, похмура погода та відчуття зайнятості, - каже хлопець. - В мене почалось навчання, але мене це зовсім не засмучує.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up