Тернополяни зможуть навчатись за сучасними та альтернативними технологіями

Тернополяни зможуть навчатись за сучасними та альтернативними технологіями

Освіта має бути платна, інакше вона не цінується, переконані засновники освітнього простору MagneticOne Academy. Там усі охочі зможуть навчатись, вдосконалюватись,  рости професійно та особистісно. 

Щоб освіта не здавалася нудною, застарілою та суто теоретичною, у Тернополі відкрили MagneticOne Academy. Це сучасний та креативний освітній простір, який уже в близькому майбутньому надаватиме якісні освітні послуги усім охочим.

Про свій досвід та перспективи розвитку в Тернополі на відкритті академії 16 січня розповіли успішні керівники закладів сучасної освіти.

- Академія надаватиме можливість самовдосконалюватися кожному, хто цього бажає, - розповідає керівник MagneticOne Academy Ірина Струтинська. - Будемо працювати як на внутрішній ринок, зокрема, створюватимемо  умови для професійного зростання наших працівників, так і на зовнішній - для усіх охочих. В нас систематично будуть проводитися тренінги з відомими викладачам, щоб усі охочі не їхали у інші міста, а могли пройти навчання у Тернополі чи дистанційно.  

Відео дня

Відкрили центр за рекордні строки - за тиждень. Учасників чекають семінари, хакатони, конференції, дистанційне навчання онлайн. 

Зазначимо, що участь у заходах академії платна, але організатори кажуть, що це буде додатковим стимулом для якісного навчання. 

- Досвід показує, що освіта має бути платна, інакше вона не цінується, - каже засновник MagneticOne Руслан Савчишин. - Академія - практичний спосіб втілити у життя нову концепцію освіти. Це буде місце, де люди зможуть навчитися, визначитись з напрямком, знайти себе. Якщо буде хоча б мінімальна оплата, це буде додатковим стимулом завершити справу до кінця. А для найкращих студентів, які будуть підтверджуватимуть свої знання, компанія компенсовуватиме вартість навчання та обіцяє офіційне працевлаштування. Принцип такий - розумні платять мало, ті хто не стараються - багато. 

Теми та напрямки навчання будуть визначати за потребами та запитами тернополян, а також шляхом голосування. Слідкувати за діяльністю академії можна у соцмережах, офіційному сайті та за допомогою  мобільного  додатку, який сповіщатиме про майбутню подією. 

MagneticOne Academy знаходиться за адресою вул. Крушельницької, 43.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • бурундук

    зарах тих платних освітніх центрів, коворкінг платформ і т.д. куда не плюнь, від ІТ академії чекав набагато більше
  • Ірина Колеша

    Шановні автори, засновник Руслан Савчишин, а не Роман.....
  • Анонім

    Якось відчувається черговою пірамідою , і черговим нає......вом для лохів . Якщо людина хоче навчитися то вона навчиться сама без цих посередників ,яким ще треба платити бабло . Що подібного роду канторки можуть навчити крім впарювання якоїсь сумнівної продукції по офісах одним словом сітковий маркетинг . І знову ми чуємо такі слова - тренінги ,семінари , провідні викладачі . Раніше треба було головою думати, яку спеціальність обирали , а так вчилися на педагогів ,юристів ,економістів ,бухгалтерів ,менеджерів ,маркетологів ну і так далі , а зараз тиняються по всяким сумнівним семінарах і  думають , що ось пройдуть вони семінар,курси ,і зразу будуть тисячі баксів получати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up