Партнер рубрики Події

Тернополянин хоче відремонтувати проїзд між трьома будинками на вул. Лучаківського

Тернополянин хоче відремонтувати проїзд між трьома будинками на вул. Лучаківського

Петицію "Капітальний ремонт міжквартального проїзду вул. Лучаківського 6а-10-12а та облаштування водовідведення дощових й талих вод між будинками 12 і 12а по вул. Лучаківського" в "Єдиній системі місцевих петицій" 9 жовтня зареєстрував тернополянин Василь Деревенчук.

Мешканці групи багатоквартирних будинків по вулиці Лучаківського, а саме №6а, 10, 12, 12а та суміжні з ними, мають дві ключові проблеми:
1. Зруйнований міжквартальний проїзд та тротуари вул.Лучаківського 6а-10-12а, який служить для частини будинків одночасно прибудинковою територією.
2. Регулярне затоплення прибудинкової території будинку вул.Лучаківського, 12, де повністю відсутнє відведення дощових вод і куди зливається вода з цілого ряду сусідніх будинків, - йдеться у тексті петиції.
У зв’язку з цим, люди просять у 2020-му році обов’язково провести капітальний ремонт вище зазначеного міжквартального проїзду (вул.Лучаківскього 6а-10-12а) та облаштувати повноцінне водовідведення дощових й талих вод з прибудинкової території вул.Лучаківскього, 12.

До кінця збору підписів залишилось: 30 днів. Щоб петицію розглянули, її мають підписати 300 голосів. Наразі цю петицію ще ніхто не підписав.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Степан

    Автор цієї замітки стверджує дві протилежні речі. Згідно заголовка який громадянин з Тернополя хоче відремонтувати дорогу між будинками. Ну думаю, прочитавши таке, ото у нас свідомий і багатий народ з'явився, що собі може дозволити виконати таку роботу для суспільства. Але коли читаєш статтю далі, то довідуєшся, що тернополянин ХОЧЕ, щоб ХТОСЬ відремонтував дорогу, він просто написав петицію з вимогою до влади про те, щоб вона зремонтувала дорогу. Журналісти вчіть логіку і не дуріть усвідомлено людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up