Партнер рубрики Події

Титулована спортсменка з Тернополя знову вийшла заміж і змінила прізвище

Титулована спортсменка з Тернополя знову вийшла заміж і змінила прізвище

У сезоні 2021/2022 у протоколах буде не Pidhrushna, а Bilosiuk.

Новину відома біатлоністка, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна повідомила 5 червня на своїй сторінці у соцмережі.

— Щоб досягати успіху потрібно вчитись, розвиватись, змінюватись. Інколи досить маленьких змін, а інколи варто зважитись і на кардинальні зміни, — йдеться у повідомленні. — Я постійно займаюсь самовдосконаленням, та і в моєму житті настав час кардинальних змін! Тому, одружившись, я змінила прізвище. У сезоні 2021/2022 у протоколах буде не Pidhrushna, а Bilosiuk. І зараз ми працюємо над тим, щоб Білосюк була швидшою за Підгрушну))) Бажаю і вам життєвих змін, що принесуть щастя у ваші домівки!

Відео дня

Нагадаємо, першим чоловіком спортсменки був український політик, нині керівник секретаріату Тернопільської обласної ради Олексій Кайда. Пара одружилася у 2013, але згодом вони розлучилися.

Довідка

Олена Підгрушна народилася 9 січня 1987 році у Нижньосілезькому воєводстві (Польща). Наразі проживає у Тернополі. Біатлоністка, заслужений майстер спорту України, чемпіонка Олімпійських ігор у Сочі, чемпіонка світу, 5-разова чемпіонка Європи, переможниця і призер етапів Кубка світу. З 2014 по 2015 роки - заступник міністра молоді та спорту України.

Вона є Кавалером Ордена княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів, лауреатом Премії Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Читайте також Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна підсумувала «карантинний» сезон з біатлону
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Оксана Максимішин

    Мої вітання!!!
    Здоров'я та щастя,та нових перемог.
    Щиро рада за вас!!!
    Дуже люблю біатлон,а особливо вас
    Оленко!!!
    Всіх ласк
    Божих вам!!!
  • Лєна Романюк

    Вітаю!!!Бажаю безмежного щастя,вірного і взаємного кохання,взаєморозуміння💐🍾
  • Людмила Калюжная

    Щиро вітаю,кохання,взаєморозуміння на довгі подружні роки
  • Павло Хмарний

    Ура! Ми такі раді. А як це вплине на життя Тернополян? Нам пох, хто там за кого і хто з ким минулої ночі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up