«Тітушки» на Гайовій, чому билися священики, загибель самотнього артиста. Що схвилювало тернополян цього тижня

«Тітушки» на Гайовій, чому билися священики, загибель самотнього артиста. Що схвилювало тернополян цього тижня

Традиційно в кінці тижня ми підбиваємо його підсумки і аналізуємо, що читали і коментували читачі «20 хвилин» найбільше.

У п'ятницю, 14 грудня, на вулиці Гайовій,44 виник конфлікт. За словами власників, невідомі особи захопили підприємство.  Зранку туди зайшли чоловіки, які представилися працівниками охоронної фірми. Очільник групи заявив, що він новий керівник підприємства і має усі необхідні документи. Поліція перевірила їх законність. 17 грудня на підприємстві почалися слідчі дії. Багато людей у камуфляжі. Поліція нікого не впускає. Біля входу на територію підприємства - декілька десятків тернополян, які прийшли підтримати орендарів, які не можуть потрапити у свої приміщення. Детальніше, читайте у матеріалі.

Перед Об’єднавчим собором на Тернопільщині побилися священики. Парадоксальний інцидент трапився в селі Винятинці Заліщицького району. Парафіяни досі не можуть оговтатися від того, що відбулося. Кажуть, церкву осквернили. Парафіяни однієї із церков у Заліщицькому районі сподіваються, що священикам вистачить мудрості владнати конфлікт, який вони розпочали на очах у дорослих і дітей.

Відео дня

Нещодавно Тернопільщину облетіла звістка, що жителька смт Вишнівець вчинила суїцид, бо не отримала субсидії, не мала чим платити за газ. Утім, субсидія тут ні при чому. А чи було це самогубство — мають ще розібратись фахівці. Журналістка «20 хвилин» з’ясовувала подробиці.

Пожежа у Тернополі забрала життя людини. Нещастя трапилося сьогодні в багатоповерхівці на вулиці Котляревського. Загиблим виявився 96-річний Петро Ластівка - народний артист України, колишній актор Тернопільського обласного академічного драмтеатру ім.Т.Шевченка.

Директора Галицького коледжу підозрюють у шахрайстві та використанні підроблених документів. Усього ж посадова особа шляхом обману в період з 1999 до 2017 рр. заволоділа коштами Тернопільської міської ради на загальну суму понад 69 тис. грн. Керівник навчального закладу, що користувалась підробленим дипломом про освіту, постане перед судом.

Ці та інші новини викликали найбільший інтерес наших читачів минулого тижня. Щоденні підсумки читайте на наших сторінках у Facebook та Instagram

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 Чи буде 2024-ий рік більш мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up