То будуватимуть рекреаційно-відпочинковий комплекс в парку Шевченка чи ні

То будуватимуть рекреаційно-відпочинковий комплекс в парку Шевченка чи ні
  • Чергове рішення, яке стосується забудови парку Шевченка прийняли на виконкомі міської ради у середу, 3 липня.
  • Як пояснили у міській раді, щоб інвестиційний договір щодо облаштування зони рекреаційно-відпочинкового комплексу припинив свою дію потрібно було два рішення. 

Проект рішення звучить так: "Про внесення змін в рішення від 18.04.2018 року №308 "Про затвердження результатів конкурсу з вибору інвестора для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста"". У другому пункті цього проекту йдеться про те, що інвестиційний договір від 23.04.2019 року №46 щодо облаштування зони рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу від ФСТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля» в парку ім. Т. Г. Шевченка вважати таким, що припинив свою дію.

- Стосується це все того ж будівництва у парку Шевченка, - каже начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека. - Так, на одному із попередніх виконкомів уже розглядали це питання. Тоді був перший етап, а рішень має бути два. Спершу рішення стосувалося протоколу комісії, а після того на основі протоколу комісії ще було прийняте рішення виконкому. Тобто спершу скасували рішення комісії, а зараз - рішення виконкому. Тобто два етапи треба для повного прийняття рішення.

Як пояснює пан Дейнека, на даний момент будівництва у парку Шевченка, проти якого активно виступала громадськість міста, не буде. Але інвестор може ще оскаржити рішення виконкому в суді. Тоді весь процес почнеться знову. Чи оскаржуватимуть рішення - поки невідомо.

Відео дня

Нагадаємо, активісти кілька разів влаштовувати символічні "Пікніки біля модринок" на захист парку від забудови. На виконкомі міської ради 5 червня проголосували за протокол засідання комісії та відмовили інвестору, що планував проводити роботи у парку.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Galina Skulska

    На мою думку краще щоб був  рекреаційно-відпочинковий комплекс  ніж  дивитися на (оголених, пяних, не адекватних і так далі) людей  + які бог зна чим займаються там на траві.....

    Anonymous reply Galina Skulska

    І чим же ж то вони там таким оголені на траві займаються?
  • Ната Ли

    Вони це місце вже продали,ось і не можуть заспокоітися!Гроші вже своі,віддавати нехочеться)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up