ТОП-10 новин, які найбільше читали на сайті "20 хвилин"

ТОП-10 новин, які найбільше читали на сайті "20 хвилин"

Перші випадки коронавірусу на Тернопільщині, співпраця з своїм сімейним лікарем, масові пожежі в області, випускні сукні, секс за гроші, резонансні вбивства і зникнення, смерть знаної людини в місті — ці теми цього року викликали найбільше зацікавлення нашої читацької аудиторії. 

Підводячи підсумки року, ми зібрали підбірку з десяти статей з сайту 20minut.ua, які мали найбільше переглядів цього року.

  1. Ситуація в Заліщиках: родину отця, який захворів на коронавірус, уже обстежили — 222 706 переглядів

Нагадаємо, 21 березня в Заліщицькому районі на коронавірус захворів місцевий священник. Того дня в області оголосили надзвичайну ситуацію. Як тоді повідомляв Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом, станом на 10 ранку в області було зареєстровано 1 випадок COVID-19 - це мешканець міста Заліщики, стан хворого – середньої важкості. Також зареєстровано 1 випадок з підозрою на COVID – 19. 

Відео дня

Тоді очільник району звернувся до всіх з проханням не виходити без нагальної потреби з дому. Якщо потреба є – на двір йти лише в рукавичках і масках. Він повідомляв, що Заліщики забезпечені продуктами і медикаментами. Інфекційне відділення готове.

На трьох в’їздах до міста чергували правоохоронці. Кого виявляли з температурою – рекомендували звернутись до медиків . У разі відмови повідомляли дані хворої людини на 103.

Люди не стільки нарікали на хворого отця, скільки говорили за заробітчан, яких тоді чимало приїхало в район. Люди хвилювалися, бо не знали, хто, звідки і що привіз. І хто з якої саме країни приїхав. Зазвичай в родинах це тримали у секреті. І навряд чи хтось після повернення з-за кордону, йшов на самоізоляцію. Не виключали люди, що саме таким чином підхопив вірус і священник.

2. Чи можна турбувати свого сімейного лікаря у вихідні чи серед ночі: роз'яснення НСЗУ — 220 387 переглядів

НСЗУ запропонувала вісім порад, які допоможуть побудувати довготривалі комунікації з вашим лікарем на засадах взаємоповаги. Медична реформа запустила процес змін і сьогодні в центрі системи охорони здоров’я перебуває пацієнт. Але не можна реалізовувати власні права, нехтуючи правами інших. Деякі пацієнти телефонують своєму сімейному лікарю, терапевту або педіатру на мобільний у вочевидь неробочі години. Але на відміну від невідкладної допомоги, послуги, які надають лікарі та лікарки первинної ланки, не відносяться до екстрених. Про це нагадала пресслужба НСЗУ на своїй сторінці у соцмережі.

3. Горить вся область! Люди, припиніть палити траву! — 211 617 переглядів

У березні в області фіксували дуже багато пожеж. Рятувальникам за годину доводиться виїжджати на 2-3 виклики. Вже за кілька місяців цього року спалили 235 га.

У соцмережах люди масово повідомляли, що висота полум’я сягала 3-4 метри. Вийти на двір чи відчинити вікна неможливо. Тернополяни закликали подумати про дітей та онуків.

А правоохоронці нагадували, що за спалювання трави існує як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Нанесли шкоду – може світити й тюрма до 5 років. Загинули люди чи тварини – сядете за грати на термін до 10 років.

4. «Йдуть найкращі... Біль розриває»! Зупинилось серце завідувачки садочка №5 Світлани Мельник — 167 269 переглядів

Світла, добра, щира, завжди усміхнена – вона була дивовижною жінкою, - у соцмережах сотні повідомлень зі словами співчуття.

Світлані Мельник було всього 46 років. Жінка не так давно стала бабусею – і чекала на цю подію довгі роки. Здавалося б, тепер лише щасливо жити! Довгождане онучатко, улюблена робота, і життя прекрасне. Але це все в мить перекреслила недуга.

5. "Сотні доларів лише за сукню": що одягали випускниці 2020 та скільки коштують їх образи — 160 246 переглядів

Випускний у Тернополі цього року відбувся 31 липня. Міські модниці дивували вишуканими сукнями та оригінальними образами. Цього року все більше дівчат віддали перевагу брючним костюмам: зручно та красиво. Журналістка "20 хвилин" запитала у випускниць скільки вони витратили на свої образи та чи довго обирали їх. 

6. Любов за гроші. Як працюють "нічні метелики" у Тернополі — ми перевірили (ЕКСКЛЮЗИВ "20 ХВИЛИН", 18+) — 152 127 переглядів

Вони заробляють від 500 грн за пів години і по-різному називають свою професію. Є старші, а є і досить юні пані. А надають послуги не тільки в банях, орендованих квартирах, а і найближчих парках. Як працює секс-бізнес у Тернополі, кого за це можуть покарати, перевірили журналісти "20 хвилин"

7. «Не віримо, що він таке зробив»: що відомо про ймовірного вбивцю завучки з Тернополя — 137 539 переглядів

Нагадаємо, завучку 11 школи знайшли мертвою у власній квартирі на просп. Бандери два дні тому. Наступного дня, 23 вересня – у ліфтовій шахті виявили тіло 43-річного Р. Поліція підозрює, що чоловік наклав на себе руки. Саме його підозрюють у вбивстві Анжели Макаренко.

8. Любов по-теребовлянськи: як покарали чоловіка за секс з неповнолітньою в автомобілі — 127 684 перегляди

Це історія про те, як молодого теребовлянця засудили за секс з юною дівчиною в автомобілі напередодні свята Петра й Павла. Обвинувачений – повнолітній. Близько 4 ранку 12 липня він, перебуваючи з дівчиною в салоні автомобіля в одному з сіл Теребовлянського району і знаючи, що їй немає 16 років, вступив із нею у природні статеві зносини, йдеться у матеріалах справи.

Напередодні вироку суду між обвинуваченим та його візаві досягнуто угоду про примирення.

9. Коли побачили, кого розшукують, ніби струмом вдарило: вже три тижні, як зник Володимир Хавалко — 124 473 перегляди

Компанійський, добрий і щирий — коли зник чоловік, до редакції звернулись колишні співробітники зниклого. Розповіли, яким його знають по роботі. Поліція разом з місцевими обшукали все навколо – ані сліду. Володимир – був у розшуку. 

10. Знайшли тіло 35-річного Володимира Хавалка, якого розшукувала вся Тернопільщина майже два місяці — 119 517 переглядів

Чоловіка у петлі побачив місцевий мешканець у лісосмузі. За версією правоохоронців, Володимир наклав на себе руки. Слідів насилля чи причетності інших осіб до смерті Володимира експерти не виявили. Володимира знайшли через майже два місяці після зникнення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up