Партнер рубрики Події

ТОП-7 романтичних стрічок про кохання

ТОП-7 романтичних стрічок про кохання

Журналістка “20 хвилин” зібрала для вас сім фільмів про кохання. Час від часу у всіх буває лінивий настрій, коли хочеться просто полежати та подивитись романтичний фільм. 

Любий Джон

Це американська мелодрама, яка є екранізацією однойменного роману Ніколаса Спаркса. Фільм описує життя солдата і його кохання до молодої жінки. Юна Саванна і солдат американської армії Джон виражають свої почуття у листах, які для Джона — єдине джерело радості і надії на довготривалій війні. 

Прихильникам романтичних драм цей фільм має сподобатись, а хтось можливо й буде плакати через зворушливий сюжет стрічки. 

Відео дня

Вічне сяйво чистого розуму

Це напівфантастична драма, яка змушує, то посміхатись від зворушення, то задумуватись над важливими питаннями. 

За сюжетом Джоел, головний герой,— мрійливий меланхолік, зустрічає веселу і життєрадісну Клементину, головну героїню. Їхнє життя — це феєрверк яскравих подій.

Але одного разу, під час сварки, імпульсивна Клем вирішує розлучитися з Джоелем і забути його назавжди. Фільм «Вічне сяйво чистого розуму» розповідає про світ майбутнього, в якому можна управляти навіть власними спогадами.

Доречі, фільм отримав «Оскара» за найкращий оригінальний сценарій.

Будинок біля озера

 Історія зосереджується на архітекторі, який живе в 2004 році, і лікарці, яка живе в 2006 році, вони зустрінуться через листи, залишені у поштовій скриньці в будинку біля озера. Сюжет розгортається протягом двох років, для Алекса час йде з 2004-го по 2006-й, для Кейт — з 2006 по 2008 рік.

Добрий, милий, фантастичний та романтичний фільм про неймовірну історію кохання. 

Кохання та інші ліки

Фільм у якому йдеться про те, що за кохання потрібно боротися. У романтичній комедії "Кохання та інші ліки" Енн Хетеуей грає роль Меггі, волелюбної красуні, яка не бажає бути пов'язаною ні чим, навіть власною важкою хворобою. Але на її шляху зустрічається не менш незалежний Джеймі Ренделл, у виконанні Джейка Джилленхола, чия безмежна і практично безвідмовна чарівливість забезпечує йому успіх як серед жінок, так і у повному жорстокої конкуренції фармацевтичному бізнесі. 



Віднесені вітром

 Це американська епічна мелодрама. Екранізація однойменного роману американської письменниці Марґарет Мітчелл. За сюжетом, на тлі громадянської війни в США розгортаються складні особисті стосунки між мешканкою Півдня Скарлет О'Гара та Ретом Батлером.

Кажуть, що це любовна історія на всі часи. Фільм є рекордсменом за переглядами і відноситься до "золотого періоду" Голлівуду. Майже всі актори мають світові імена. 



Це безглузде кохання

Веселий і життєвий фільм, під час перегляду якого можна і посміятися від душі і попереживати за головних героїв. Кола Уівера зрадила дружина Емілі і хоче розлучення, його життя руйнується. Він стає протеже чарівного Джейкоба Палмера, який відкриває йому очі на численні можливості: кокетливі жінки, міцні напої і відчуття стилю. Ось тільки самому Джейкобу, схоже, хочеться зовсім іншого.

Титанік

Ну і звісно, наші підбірка не могла завершитись без легендарного фільма про щире кохання - Титанік.  Герої фільму, з різних соціальних верств, закохалися одне в одного на борту зловісного корабля.  І романтична пригода Рози і Джека переростає у боротьбу із стихією на виживання.

Пишіть у коментарях свої улюблені фільми про кохання. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up