Третя школа готується до ювілею

Третя школа готується до ювілею

Триває реконструкція благоустрою пришкільної території Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів  №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Триває реконструкція благоустрою пришкільної території Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів  №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. У 2019 році навчальному закладу виповниться 80 років.

– Ми хочемо грунтовно підготуватися до ювілею, - розповідає директор школи №3 Надія Будій. - У нас багато випускників, які мають величезні досягнення не лише в Україні, а й у світі. Плануємо запросити їх на святкування. Підготовка вже триває. Ми працюємо над покращенням матеріально-технічної бази, осучасненням навчального закладу.

Відео дня

У школі вже провели капітальний ремонт покрівлі, спортивного майданчику.

– Допомагає якісно організувати освітній процес і наш сучасний ігровий майданчик, - продовжує пані Будій. – Підготували також проект на реконструкцію ще однієї спортивної локації. Подаємо його на конкурс проектів регіонального розвитку.  Зараз займаємося благоустроєм пришкільної території.

– Кажуть, що біля третьої школи незабаром з’явиться пам’ятник учителеві. Це так?

– Так, одним з переможців конкурсу громадських проектів у 2018 році є «Пам’ятник Учителю». Знаю, що впродовж року була створена комісія, яка займалася цим питанням. Місце розташування пам’ятника також обговорювали спеціалісти на містобудівній раді.

24 вересня на засіданні  ради школи Головний архітектор проекту Сергій Гора представив концепцію пам’ятника вчительському колективу та батькам.

- Усіх вразила філософська концепція пам’ятника, - зазначає директор  школи №3 Надія Будій. - Переконана, якщо вдасться реалізувати задумане, скульптурна композиція однозначно стане окрасою центру міста Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Yulia Shumska

    Чудова школа, у якій працюють висококваліфіковані вчителі, майстри своєї справи! Проходити практику у ТСШ #3 було одне задоволення! Проте вдосконаленню немає меж, успіху у всіх починаннях!
  • Ірина Козубська

    Дуже гарний шкільний двір в третій школі. Приємно прогулятися поряд і бачити, як багато дітей чудово і корисно там проводять час!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up