Партнер рубрики Події

Діти бійців АТО поїхали на відпочинок до Польщі

Діти бійців АТО поїхали на відпочинок до Польщі

Дітей військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, сьогодні 31 липня відправили на відпочинок в Мазовецьке воєводство, що у Польщі.

Юні тернополяни до сусідньої країни поїхали на оздоровлення та відпочинок за рахунок польської сторони. Лише забезпечення транспортних витрат по Україні та за її межами забезпечує Теронопільська ОДА, розповідає заступник начальника міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА Наталія Зарицька.

- Діти протягом двох тижнів відпочиватимуть поблизу Варшави у наметовому містечку, - продовжує пані Зарицька. - Діти будуть презентувати нашу область і її культурний потенціал. Разом з тим, буде організована низка екскурсій по Польщі. Основна ціль - відволікти дітей від життєвих проблем.

Відео дня

Шіснадцятирічна тернополянка Адріана Горбач каже, що їде вперше за межі країни. Дівчина надіється отримати багато незабутніх вражень. Адже згідно програми вони повинні відвідати аквапарк та побувати на багатьох екскурсіях.

- Сьогодні їде багато однолітків і навіть знайомих, - кажуть Адріана Горбач. - Тому я думаю ми відпочинемо гарно.

З хорошими враженнями їде у Польщу п’ятнадцятирічний Павло Ващук. Школяр навчається у ЗОШ №23. Хлопця проводжає у далеку дорогу мама.

Загалом у поїздці беруть участь тридцять тернополян батьки, яких воюють в зоні АТО. Поїздку організовували для школярів Тернопільська ОДА спільно з партнерами з Мазовецького воєводства та за сприяння Адама Струзіка. Він опікується дітьми тернопільських військвослужбовців, які беруть участь у АТО.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up