«Троє у каное»: море драйву, позитиву і крутості

«Троє у каное»: море драйву, позитиву і крутості

На Тернопільському ставі стартували змагання "Троє у каное". Свої сили пробують як бувалі спортсмени, так і аматори, які вперше попливли. Останні переконують: це дуже круто – море драйву і позитиву. І варте того, щоб спробувати і пережити настільки круті відчуття.

  • Зараз будемо гребти. Команда "Шпроти" і "Морські їжачки" на старті. Підтягуйтесь, - серед учасників перегонів, які вперше пробують свої сили, - і тернопільський активіст Павло Іванечко. Про це чоловік написав на власній сторінці у Фейсбук.

Веслувальні перегони в акваторії Тернопільського ставу на каное стартували у Тернополі 19 травня о 10.00.

  • Для бувалих і аматорів, для тата, мами, малюка, для Ромео і Джульєтти – кожен спробує чи позмагається, переможе чи візьме участь, - йдеться у повідомленні організаторів TURE TEAM.

Змагання проходять поблизу Острівця кохання та Острова «Чайка», що у парку ім. Шевченка. Перегони відбуваються лише у командному заліку.

Відео дня
  • Кожна команда має можливість зробити тренувальний заїзд на ділянці перегонів, - повідомили організатори змагань. – Дистанція перегонів складається з одного етапу – пряма гонка на дистанції 1000 м. Команда бере участь у перегонах тільки на одному плавзасобі. Жилетами, веслами та каное забезпечуємо тільки зареєстрованих учасників. У змаганнях можу взяти участь люди будь-якого віку. Перегони проводяться у категоріях «бувалі», «аматори», «мама, тато, я».  

Протягом перегонів також проведуть майстер-класи з каякінгу та катання на SUP-дошках.

Саме на такій дошці спробував власні сили син-школяр Павла Іванечка, доки тато з племінником Павлом і братом Юрієм вперше беруть участь у змаганнях. Малий просто у захваті.

  • Настрій – суперовий, це дуже круто і драйвово, - поділився враженнями Павло Іванечко. – Людей поки не дуже багато. Може, через погоду. Але нам вона не заважає. Подивились на професіоналів і як вони гребуть – тут слів немає. Але і  в новачків мега-емоції. Навіть ті, що програли – дуже торчать.

Це вартує спробувати, переконаний активіст. Важко порівняти з чимось емоції і відчуття, але хто любить активні види спорту – вам сюди.

  • Я, наприклад, для себе відкрив новий вид спорту, таких як я, - чимало, саме тому учасників весь час прибуває, - каже Павло. - В 11 ранку команди були сформовані, але організовувались додаткові заїзди. Аматори вже проплили, показали себе і бувалі. Всі по троє. Тут є й команди, сформовані на місці.

Хто з учасників приходив по одному, на місці знайомились і за кілька хвилин вже були однією командою. Назви більшості гуртів теж народжувались на місці – тут і «Човники», і «Вухо-лапо-хвіст», і «Сила і стиль», і «Безрогі», і «Морські їжаки» зі «Шпротами». Вирують емоції і серед глядачів. Усі кричать і підбадьорюють учасників.

  • Я ж вам кажу – це мега-круто і море драйву та позитиву! – каже Павло Іванечко. – Приходьте – не пошкодуєте!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up