Цілий день без води будуть декілька будинків у Тернополі: кому потрібно зробити запаси

Цілий день без води будуть декілька будинків у Тернополі: кому потрібно зробити запаси

У зв'язку з ремонтними роботами на водопровідній мережі, 5 липня з 8 до 21 години на вулиці Коновальця, 21-23 та проспекті Злуки, 8 не буде води.

На верхніх поверхах багатоквартирних будинків на вулицях Галицька, 23-58, Над Яром, Ломоносова, Підгородня з цієї ж причини може спостерігатися низький тиск води, повідомляє КП "Тернопільводоканал" та просить вибачення за тимчасові незручності

Адреси колонок-качалок

Як повідомляють у КП «Тернопільводоканал», у місті є 40 колонок–качалок з допомогою яких можна набрати воду. Вони розташовані у різних мікрорайонах міста.

На інтерактивні карті можна побачити адреси та розташування качалок:

Відео дня

Деякі качалки замінили на нові – німецькі. Зокрема, на вулиці Полковника Нечая комунальники встановили першу німецьку колонку-качалку. Ще одна з’явилась на вулиці Збаразькій біля зупинки громадського транспорту.

Також комунальники нагадують, що свердловини можуть мати різну глибину, тому в деяких місцях качати воду доведеться довше.

Тернополян закликають періодично прокачувати воду в таких качалках біля ваших будинків а у випадку поломки чи несправності – повідомляти про це працівників водоканалу. 

Читайте також: 29 червня на ремонт закривають п'ять котелень: хто буде місяць без гарячої води

Вода для тернополян подорожчала! Мусимо заплатити ще і за втрати води у будинках: аналізуємо

  • З травня вступили нові зміни нарахувань оплати за воду. У платіжках з’явилась нова графа – загальнобудинкове водопостачання та водовідведення. Тепер доведеться платити не лише за те, що «накрутив» лічильник у вашій квартирі, а і за втрати води у будинку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • andriy

    Та не поблікуй те ви ту свою карту вона не відповідає дійсності... Тіки вводите людей в оману.
  • Ajvego Dikardios

    щось дуже часто в Тернополі воду відключають, навіть у Львові  такого комунального безпределу не має! пора народу міняти Кузьму і його спільника надала!

keyboard_arrow_up