Партнер рубрики Події

Цьогоріч на Стадникової буде лише «щебеневий варіант». Мешканці кепкують про майбутній «басейн»

Цьогоріч на Стадникової буде лише «щебеневий варіант». Мешканці кепкують про майбутній «басейн»

«Тернопіль, вул. Стадникової 1. У липні розпочали ремонт подвір'я, а потім вирішили: Нехай буде басейн... напевно. Чекаємо, поки дощі заповнять водою. В кого немає басейна - починайте заздрити», - таке повідомлення з фото «розритого» двору з’явилось днями в одній з груп у "Фейсбук". Написав його тернополянин Тарас Кравчук.

В коментарях до посту – весь спектр емоцій, – від щирого співчуття до тролінгу «господарів», які почали цей ремонт.

Про незавершений ремонт двору на вул. Стадникової, 1, нещодавно писав сайт «20 хвилин»: "Через півметрові ями ми не можемо під'їхати до будинків". На Cтадникової зупинили ремонт через брак коштів. Там, зокрема, йшлось, що у дворі ще від липня тривають ремонтні роботи. Тут повністю перерита дорога, на узбіччях - купи бруківки та сміття. Проїхати автомобілем до будинків неможливо. Щоправда, ремонтників немає від початку вересня.

Відео дня
  • Ремонтні роботи на вул. Стадникової, 1 призупинили у зв’язку з обмеженим фінансуванням. Роботи завершать наступного року, - прокоментували тоді журналістам у прес-службі міської ради.

Журналісти знову звернулись до міськради, адже хотіли таки довідатись, чому фінансування обмежили? Навіщо ще три місяці тому було зривати асфальт, якщо у планах капремонту на цей рік була лише заміна тротуарів? Можливо, якийсь двір відремонтували замість цього? Тоді – який? Коли саме відновлять роботи?

Ці всі питання ми адресували речнику міської ради Тернополя Мар’яні Зварич.

- У титульному списку капітального ремонту житлового фонду на 2018 рік було передбачено 500 тисяч гривень на ремонт тротуарів у даній прибудинковій території, - повідомила Мар’яна Зварич. - Тротуари та відмостки уже зроблені. На звернення мешканців було почато ремонт проїжджої частини, яка цього року буде зроблена у щебеневому варіанті. Роботи будуть продовжені незабаром.

- Коли саме «незабаром» продовжать роботи на Стадникової? – уточнюємо у речника міськради.

- Цього року, але пізніше, - отримали ми відповідь.

Навіщо зняли асфальт на дорозі, коли у титульному списку був передбачений лише ремонт тротуарів – на це питання у міськраді так і не відповіли.

Щойно матеріал вийшов до друку, до автора зателефонував мешканець вул Стадникової, 1 пан Юрій. 

- Подивться на фото! - в емоціях каже чоловік. - Це завершено? Ні тротуари, ні підмостки не завершені! Нас дурять. Нас знову дурять!!!

І справді - фото у даному випадку виявились красномовнішими за всі слова. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр

    А це фото продовження ремонту вулиці Стадникової, який теж триває з Липня. Автомобілем заїхати на власне подвір'я не можливо. А коли випадає дощ, то цей рів повністю заповнюється водою і залишається запустити туди крокодила та уявляти, що живеш у середньовічному замку. В Управлінні житлово-комунального господарства кажуть, що у всьому винуватий підрядник, який виграв тендер на ремонт. Але мешканцям від цього не легше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up