Партнер рубрики Події

Тур в Італію від "RIA плюс" виграла тернополянка Марія Савчук. Подарунок забирав її син


Тур в Італію від "RIA плюс" виграла тернополянка Марія Савчук. Подарунок забирав її син
  • Cуперприз під час розіграшу подарунків між передплатниками на традиційному святі від корпорації "RIA Медіа" отримала тернополянка Марія Савчук.
  • Жінка отримала тур на одного в Італію від туристичного агенства Edem Tour. 
  • Свято відбулось в неділю, 3 червня, на Театральному майдані. 

Отримував приз замість Марії Савчук її 14-річний син Віталій. Хлопець каже, що був шокований, адже серед великої кількості людей саме його мама отримала подарунок.

Приїхати на розіграш батьки не змогли, бо, як пояснила жінка, в дуже хороших друзів сім'ї день народження. Тому відправили сина. Коли телефоном тернополянці повідомили, що вона виграла головний приз - жінка не повірила. Вона кілька разів перепитала чи це не розіграш. 

- У мене немає слів. Я справді не очікувала, - каже пані Марія. - Дуже дякую за подарунок, але я навіть не знаю, що вам сказати. 

Газету "RIA плюс" Марія Савчук передплачує уже понад п'ять років. Але у розіграші подарунків участь бере вперше. У цьому році жінка передплатила газету на рік, тому отримала чотири квитки для розіграшу. Два із них стали щасливими. Спершу син пані Марії виходив на сцену за складною каністрою, а потім за головним призом - автобусний тур для одного дорослого від туристичного агенства Edem Tour. 

- Це якісний, надійний тур хорошого лідера автобусних турів України з цікавою програмою, - каже власниця туристичного агенства Аліна Назарик. 

В розіграші подарунків та суперпризу взяло участь близько двох тисяч передплатників.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up