«Тут чудові люди та прекрасне озеро»: за що тернополяни люблять своє місто (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

«Тут чудові люди та прекрасне озеро»: за що тернополяни люблять своє місто (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Цьогоріч Тернополю виповнюється 480 років. За що люблять своє місто його жителі, цікавилися «20 хвилин».

Жителі Файного з особливим трепетом розповідали про своє місто.

«Місто має неповторну галицьку особливість»

Відео дня

Володимир

– Це затишне місто, гарне. Воно має неповторну галицьку особливість. Хочеться побажати тернополянам в цей день щастя, добробуту, здійснення їхніх заповітних мрій і, звісно, здоров'я.

 

 

 

«Люблю Тернопіль за все хороше, що в ньому є»

Анна

– Люблю Тернопіль за все хороше, що в ньому є: чудові музеї, прекрасне озеро і гарних людей. Бажаю тернополянам усмішок і насамперед здоров'я.

 

 

 

«Місто дуже чисте»

Мирон

– Місто дуже зручне для життя. Я тут проживаю вже дуже давно. У будь-який момент люди можуть швидко дістатися в інший кінець міста. А ще наше місто чисте. Бажаю тернополянам всіх благ, всього найкращого і щоб біда з коронавірусом швидше закінчилася.

 

 

«Люблю Тернопіль за привітних людей»

Олександр

– Я в Тернополі народився, тут працювали мої батьки. Люблю це місто, за те що воно таке зелене, красиве і за привітних людей. Вітаю тернополян та бажаю всім здоров'я та удачі.

 

 

 

«Я надзвичайно люблю це місто»

Світлана

– Люблю Тернопіль за те, що це місто дуже гарне, за те що я тут живу і діти та батьки. Я надзвичайно люблюТернопіль. Сьогодні прекрасний день, адже саме в цей день моя мама святкує День народження. Бажаю всім тернополянам здоров'я, натхнення, радості та любові.

 

 

А за що ви любите Тернопіль? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up