Собаки на вулицях міста: чи безпечні вони для тернополян (запис прямої трансляції)

Собаки на вулицях міста: чи безпечні вони для тернополян (запис прямої трансляції)

Навесні не лише безпритульні, а й навіть домашні тварини активізуються. Нерідко вулицями міста бігають цілі зграї великих псів. Чи почуваються перехожі в безпеці та як діяти у випадку, коли собака нападає? Про це поговоримо під час прямого ефіру у п’ятницю, 20 квітня.

Інший бік медалі – людська злість і байдужість. На скільки тернополяни  агресивні у ставленні до безпритульних тварин та чим може загрожувати жорстоке поводження з ними?

Як працює служба відлову безпритульних тварин у Тернополі, скількох тварин планують стерилізувати протягом року, чи достатнє фінансування зооцентрів, куди відвозять агресивних псів та чому в місті досі немає притулку для тварин? Відповіді на ці та інші питання – під час онлайн-чату. Також поговоримо про місця, де тернополяни можуть вигулювати домашніх псів і чи притягують до відповідальності тих господарів, які водять містом чотирилапих улюбленців без намордників.

Початок прямого ефіру на сайті «20 хвилин» о 12.00.

Відео дня

У коментарях до цього тексту ви можете ставити свої питання гостям програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Денис Веретюк

    Замість "яєць за сотні тисяч",-подбайте про притулки!😈
  • Василиса

    схожі на собачок з вулиці Володимира Великого ))   особливо перша зліва і третя (лівіше)
  • Oleg Nykoruk

    отого рижого впізнав скотину
  • ternovo

    А чому не подають в суд на Тернопільську міську раду в особі мера міста С.Надала чи управління ЖКГ на чолі із начальником як там його величати Соколовський чи як?  Це є пряма відповідальність міської влади у файному місті Тернопіль за той бардак та вакханалію, що відбувається у місті з безпритульними тваринами. Спробуйте подати у суд на міську владу Тернополя. Подивимося, що з того вийде. Просто цікаво. Регулювати популяцію безпритульних собак у м.Тернопіль шляхом стерилізації цих тварин чи усипляння (це гуманний спосіб) чи влаштування притулків для таких тварин то безпосередній обов"язок місцевої влади.  Якщо цього не відбувається (як це має місце у м.Тернопіль), то міська влада просто не виконує свої функції покладеної на неї виборцями. Все дуже просто. У м.Тернопіль є у міської ради є достатньо коштів, щоб вирішити цю проблему. Місцева влада або тупа (не знає як це зробити) або банальні злодії (гроші, що виділяються чи повинні виділятися на вирішення проблем безпритульних собак просто розкрадаються!). Це просто якийсь сюрреалізм: поліція каже, що не може нічого вдіяти, міська влада повідомляє, що безсильна вирішити цю проблему, захисники тварин верещать, а де ж тут гуманізм, а підсумку жителі міста потерпають від укусів безпритульних тварин. Подивіться,  як вирішують цю проблему, наприклад,  німці. Там у німецьких містах для таких тварин існують спеціальні притулки, де тих собак вакцинують, якщо потрібно то ще й стерилізують і утримують у такому притулку протягом певного часу (декілька тижнів чи місяць-два).  А пізніше, якщо не знаходять господаря для таких тварин протягом цього часу, то їх усипляють. Все гуманно і законно!  Але щоб тварини бігали по вулицях і нападали на людей, то й мови бути не може. Це просто дикість.  У нас маємо те, що маємо як говорив класик. А чому? Тому, що більшість жителів міста то є ЛОХоляни. Наступного разу будете думати за кого голосувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up