Партнер рубрики Події

У боротьбі з пухлиною – 1:0 на користь Надійки Славко! Днями малечі виповниться 3 рочки

У боротьбі з пухлиною – 1:0 на користь Надійки Славко! Днями малечі виповниться 3 рочки
  • Малеча, яку рятували всім світом, почала говорити і частіше посміхається. Напередодні Дня народження вона чекає подарунків і… виклику на нову операцію.
  • Батьки не можуть надякуватись медикам та всім небайдужим людям, хто молитвою та гривнею подарував Надійці шанс на життя.
  • Надійка почувається набагато краще, в сім щиро вдячні, що допомогли зібрати кошти, щоб наша Надя була здоровою. Вона стала краще гратись, говорити, з радістю спілкується з дітками, - батько дівчинки пан Микола ледь стримує емоції. -  Зараз очікуємо на дзвінок від лікаря Валіхновського – нам скажуть кінцевий результат, коли їхати у столицю.

Нагадаємо, життя Надійки Славко висіло на волосині через пухлину, яка не давала ані дихати, ані жити. Малеча виховується в багатодітній родині, де п’ятеро діток. Тому грошей на серйозну операцію в родини не було. Консервативне лікування позитивного результату не давало.

Детальніше про історію маленької героїні та про операції, які їй провели у клініці Валіхновського – читайте Надійку Славко прооперували: дякуємо Богові і медикам. Попереду – не один день боротьби за життя
- Чекаємо незабаром красуню на післяопераційну реабілітацію у нашій клініці, - лікар Валіхновський, який оперував дитину, нещодавно опублікував відео на власній сторінці у Фейсбук. - За даною історією спостерігали та допомагали українці з багатьох країн світу. Дякуємо всім вам, рідні, за підтримку.

Відео дня

Малечі 8 серпня виповниться три рочки. Вона почала досить добре говорити, охоче грається з братиками і сестрами. І ні на мить не розлучається з улюбленою іграшкою – пухнастим песиком. До речі, це талісман був завжди з нею і під час кількох поїздок до Києва – як на обстеження, так і операцію. Коли «пухнастий друг» десь губиться, його місце впевнено займає іграшковий тюлень – подарунок доктора Валіхновського.

  • Уклінно дякуємо всім людям, що допомогли – дуже-дуже всім вдячні, - не стримує сліз Оксана Славко, мама дівчинки. – Без вас ми ніяк би не впорались. Дякую усім за кожну молитву чи зібрану гривню… Нехай Бог віддячить вам сторицею. Сердечно дякую лікарю Валіхновському за нашу дитину. Не підберу слів, щоб сказати все…

Після операції, яку провели у Києві, вже все загоїлось. Невелика пухлина залишилась біля губки дитини. Тому не виключено, що малечу оперуватимуть знову. Після цього – довгий період процедур та реабілітації.

8 серпня Надійка святкуватиме свій третій День народження. Що батьки подарують їй – поки не знають. Чекають, доки Надійка визначиться із замовленням. Адже ляльками майже не цікавиться – всі йдуть «у спадок» сестричці Христинці. Надійка ж більше захоплюється іграшковими звірятками.

Хто хоче зробити подарунок Надійці Славко, або потішити смаколиками – звертайтесь до журналістки Ірини Белякової за тел.: 067 747 28 44. Ми передамо малечі всі ваші подарунки разом з щирими побажаннями.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1820)
  • Василий Довбуш

    ++++++++++++++
  • Таня Гаврилюк

    ++++++
  • Катя Козачок

    ++++++++
  • Галя Ковбасюк

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up