Партнер рубрики Події

У "червоній" зоні хочуть дозволити роботу дитсадків та початкових класів: що пропонує МОЗ?

У "червоній" зоні хочуть дозволити роботу дитсадків та початкових класів: що пропонує МОЗ?

МОЗ пропонує дозволити роботу дитячих садочків та шкіл для 1-4 класів у "червоній" зоні карантину. Кабмін розгляне постанову. Про це заявив на брифінгу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

 

МОЗ пропонує учнів 5-11 класів відправляти на дистанційну освіту, повідомляє РБК-Україна.

"Також пропонуємо розглянути можливість і дозволити працювати на території з "червоним" рівнем небезпеки дитячим садочкам і школам з 1 по 4 клас", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, МОЗ пропонує ввести новий показник для "червоної" зони карантину. Він пов'язаний з кількістю позитивних тестів на коронавірус.

Відео дня

Також Міністерство охорони здоров'я пропонує Кабінету міністрів посилити карантин в Україні.

Раніше регіональний директор європейського відділення Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Ханс Клюге оцінив ефективність закриття шкіл у боротьбі з пандемією коронавіруса. За його словами, це малоефективна міра.

Нагадаємо, з 00 годин 00 хвилин 02 листопада в Україні діє нове епідемічне зонування.

У "червоній" зоні зокрема залишаються міста Бережани, Кременець та Чортків, Гусятинський, Заліщицький, Козівський, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Тернопільський та Шумський райони Тернопільської області.

Серед обмежень "червоної" зони - заборонено відвідування розважальних закладів, кафе і ресторанів після 20 години, а в громадському транспорті мають перевозити пасажирів лише на сидячих місцях і в масках.

Читайте також Як працюватимуть школи Тернопільщини в "червоній" зоні? (ВІДЕО)

"Червона" зона на Тернопільщині: чи працюють садки, де і коли завершуються канікули в школах?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up