У фіналі Західноукраїнської ліги перемогли гості


Одразу дві приїжджі команди - львівська “Перша сільська збірна” та “Отдыхаем вместе”з Хмельницького - отримали перемогу у фіналі Західноукраїнської ліги КВН, який проходив ввечері 26 листопада у ПК “Березіль”.

Жартували команди на традиційно болючі теми - про “кремлівську худобу” та “одного хлопаку, що зараз живе у Ростові”, та "визначні" місця Тернополя: дівчат біля “Берегині”, стару піцерію та нічні заклади міста.

Під час виступів жартівники витягували на сцену велосипед та навіть піаніно. А Тарас із “Першої сільської...” вивів свого брата Василя, від якого “пів села хочуть мати дітей, а пів села не хочуть, але вже мають”.

Не відставали від хлопців і гості в залі. Під час розминки у веселих та кмітливих цікавились, навіщо супермену поверх лосинів комуняцькі майтки та що робити із дівчатами, які морозяться ще задовго до початку зими.

Previous Next

Відео дня

За підсумками чотирьох конкурсів тернопільські команди посіли третє та четверте місця, друге — за чернівецьким “Вісбаденом”, “Перша сільська збірна” та “Отдыхаем вместе” розділили перемогу та пообіцяли брати участь у Лізі і наступного року.

Ірина НЕБЕСНА, 098-950-56-57

Декілька жартів команд КВН:

Загадав гуцул бажання для рибки золотої

Зразу на людину менше стало у Ростові. (“Ляпас”, Тернопіль)

======================

П'яний електрик вступив у нерівний бій із трансформаторною будкою. Із перемогою його привітав святий Петро. (“Ляпас”, Тернопіль)

======================

Я малюю на машині портрет Яроша ключами,

Але ж він файний на машині посла Росії в Україні (“Перша сільська збірна”, Львів)

======================

Три кити, на яких стоїть сільське господарство України:

якось воно буде;

то ся зробе;

може, дасть Бог, зима буде рання. (“Перша сільська збірна”, Львів)

=======================

Хлопчик, якому все було мало, отримав 15 років. В принципі, йому хватило. (“Отдыхаем вместе”, Хмельницький)

=========================

- Любий, чуєш, любий, малий плаче. Твоя черга до нього вставати.

- Знаєш що? Ти його на дискотеку пустила, ти тепер і відкачуй. (“Кабмін”, Тернопіль)

=========================

Ти шо, самий умний?

Та нє, в принципі...

Тоді запрошуємо тебе на навчання в 9 училище! (“Отдыхаем вместе”, Хмельницький)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up