У портфелі RIA Media з'явилися нові радіостанції - "Наше радіо" і радіо "П’ятниця"

У портфелі RIA Media з'явилися нові радіостанції - "Наше радіо" і радіо "П’ятниця"

Три нових радіостанції з'явилися у рекламному портфелі компанії RIA Media - це "Наше радіо" і радіо "П’ятниця". А також ще одна радіостанція радіо "П’ятниця" у Бережанах.

- Загалом нині RIA Media має у своєму портфелі шість FM-радіостанцій, - каже директор RIA Media Юрій Штопко . - Крім трьох згаданих, ще - “Люкс FM”, “Авторадіо” та  "Шансон”. Ми пропонуємо клієнтам великий інформаційний пакет. Зараз ми єдина в Тернополі компанія, яка має у своєму портфелі стільки радіостанцій.

"Наше радіо" в Тернополі слухайте на хвилі 104,1 FM

Відео дня

20 років тільки найкраща музика нашої країни звучить в ефірі «Наше радіо». Радіостанція підтримує інтерес до вітчизняного шоу-бізнесу, популяризуючи продукт, зроблений в Україні. "Наше радіо" знайомить слухачів з новою українською музикою. Саме в ефірі цієї радіостанції зірки шоу-бізнесу представляють ексклюзивно прем'єри своїх пісень. А ведучі "Нашого радіо" - кращі друзі слухачів. Вони влаштовують інтерактиви зі слухачами та виконують головні музичні побажання в програмі «Час бажань» двічі на день.

Слоган радіо – "Наше радіо". Слухаю завжди". Слухачі - чоловіки та жінки віком 20-45 років, з середнім та вищим рівнем доходу.

Радіо "П’ятниця" в Тернополі шукайте на хвилі 91,2 FM

Радіо "П’ятниця» - це не просто станція, це справжній друг, з яким завжди можна розділити своє дозвілля. «П'ятниця» - це в першу чергу настрій свята, а весело відпочивати люблять усі! Недаремно слоган радіостанції – "У нас завжди П’ятниця".

Знайома усім музика та веселі ведучі вивели радіо "П’ятницю" в ТОП-3 радіостанцій України. Цільова аудиторія радіо – чоловіки та жінки віком 30-50 років, з середнім та вищим середнього рівнем доходу.

Довідка

Щоб подати рекламу на радіостанціях компанії RIA Media, звертайтесь за номером телефону: (0352) 43-00-50.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up