Партнер рубрики Події

До Тернополя приїдуть зірки бодібілдингу з Європи та України


До Тернополя приїдуть зірки бодібілдингу з Європи та України
  • Міжнародний турнір з бодібілдингу «International Ternopil Cup» відбудеться 15 жовтня, о 16:00 у ПК «Березіль».
  • Такі масштабні змагання з бодіблідингу у Тернополі вперше. На три дні сюди приїдуть українські спортсмени та учасники з кількох країн Європи.
  • Буде змагання і з фітнес-бікіні, у якому візьмуть участь близько 50-ти українських спортсменок. 

Ініціатором турніру є тернополянин, переможець «Arnold Classic Amateur» в американському Колумбусі, штат Оґайо, а відтепер і переможцем міжнародного турніру EVLS PRAGUE.

- У п'ятницю, 13 жовтня, спортсмени реєструватимуться. А в суботу, 14 жовтня, зірки бодібілдингу - Мілан Шадек та Денніс Вольф проведуть семінари для учасників у готелі "Авалон", - каже віце-президент Тернопільської обласної федерації бодібілдингу та фітнесу Віталій Смовж. - На семінари можуть прийти усі охочі, але вхід буде платним. А уже в неділю, 15 жовтня, відбудеться чемпіонат. 

До Тернополя приїде 17 спортсменів з Європи: Чехії, Польщі, Іспанії, Голландії. З України буде три спортсмени: киянин, абсолютний чемпіон Європи Володимир Бірук, чемпіон Європи у категорії +100 кг Адам Козира і абсолютний чемпіон Європи серед юніорів Степан Степаненко з Запоріжжя. 

Відео дня

- Також буде змагання з фітнес-бікіні, у якому візьмуть участь приблизно п'ятдесят українських спортсменок, - каже Віталій Смовж. - Також будуть і учасниці з Тернополя. 

Призовий фонд турніру складе 30 тисяч гривень. Крім того, абсолютна чемпіонка отримає 10 тисяч гривень від спонсора турніру. А призовий фонд «International Ternopil Cup» - 10 000 доларів. Грошові винагороди отримають перші десять спортсменів підсумкового протоколу. Чемпіон отримає 3 000, за дурге місце - 2 000 а третє - 1 500 доларів. Ще сім спортсменів отримають по кілька сот доларів, залежно від місця. 

Квитки на «International Ternopil Cup» можна придбати в ЦУМі, на сайті Concert.ua і спортклубі «Колізей». Їхня вартість – 350 гривень. ‎

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up