У Тернопільському районі травмувалось двоє чоловіків. Кажуть, "щось" вибухнуло

У Тернопільському районі травмувалось двоє чоловіків. Кажуть, "щось" вибухнуло


У селі Драганівка Тернопільського району за загадкових обставин травмувалось двоє чоловіків. Постраждалі кажуть, що "щось" вибухнуло, коли вони спалювали сміття. А от правоохоронці та рятувальники так і не знайшли нічого, що могло б вибухнути.


Так, інформація про вибух 3 жовтня і травмування чоловіків  з’явилась на кількох сайтах. Чи був такий інцидент, ми з'ясували в Управлінні ДСНС в Тернопільській області.

- У нас  виїзду на місце не було, бо не було там потреби у рятувальниках, - каже помічник начальника Управління з питань зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа. -  Виїжджав на місце лише начальник районного відділу. Коли приїхав, потерпілі вже були госпіталізовані. Там не було ні подальшого  горіння, залишків того, що нібито вибухнуло, не знайшли. Розслідуванням інциденту займаються правоохоронці.  Поліція працює з потерпілими, а вони плутаються  із свідченнями.

Про те, що історія з вибухом виходить дещо дивна, кажуть і в Головному управлінні Національної поліції в області. 

- Постраждалі розповіли, що вони вивезли сміття, підпалили і щось вибухнуло, - каже керівник відділу комунікації головного управління Національної поліції у Тернопільській області Сергій Крета. - На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського райвідділу поліції, вибухотехніки. Обстежували місце, де, за словами  потерпілих, і спалювали сміття, обстежили всю територію в радіусі двох кілометрів, і осередку вогню не знайшли. Знайшли там натомість столярний цех. Правоохоронці далі працюють, проводять перевірку. 

У самому селі – інші версії щодо можливої причини травмування чоловіків. Тут припускають, що чоловіки, працюючи нелегально у столярному цеху в Драганівці,  отримали травми  під час роботи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up