У Тернополі - час знижок

У Тернополі - час знижок
Придбати речі із зниженими цінами аж до 70 відсотків можна тепер у багатьох магазинах і супермакетах міста. Святкові тарифи і акції на різноманітні товари і послуги також діють в багатьох торгових центрах

 - Купувати одяг за зниженими цінами — це справжнє задоволення, від якого піднімається настрій - розповідає тернополянка Олена Стрільчук. - Я постійно слідкую за знижками. Придбала джинси для чоловіка в магазині Reserved у “Подолянах” за 199 гривень, а їхня попередня ціна — 399.


Знижки до 50-70 відсотків на брендовий одяг і в магазині Top Secret, Colin's і інших. Одяг, взуття, побутові речі і інші товари за зниженими цінами купують тернополяни в період Різдвяних свят. Сезонні знижки на зимовий і весняний одяг з минулорічних колекцій наразі діють практично у всіх магазинах Тернополя. А у великих супермакетах міста розпродують різноманітну продукцію і створюють цікаві акції.
Як з'ясувала наш кореспондент, особливо популярні під кінець зимового сезону пуховики, дублянки і шуби. Святкові знижки діють також і на взуття. Окрім того, дешевше можна купити светри, рукавиці і шапки. У магазині “Імідж” пуховики нової колекції продають за 1200 гривень, а раніше їх цінили у 1800.
-Зимове взуття і одяг купую тільки під кінець сезону, - додає Олена. - У період різдвяних знижок вони значно дешевші. Минулого року чоботи на цегейці придбала за 500 гривень, а коштували вони поза тисячу. Пухову куртку теж купила зі знижкою до 300 гривень.
Постійно діють привабливі пропозиції у магазині “Раса”. Покупцям пропонують купити взуття і сумки за святковими цінами. Так, на зимовому чоловічому взутті тут можна зекономити 300- 400 грн. А на жіночому — від 250 до 300 грн.


 - Зараз у нас повний розпродаж чоловічих туфель, їх можна придбати за 499 гривень,- розповіла продавець Надія Яблонська. - Також за зниженими цінами можна придбати сумки. Є навіть по 105 гривень.
Зі знижками до 30% продає одяг і взуття зимової колекції магазин “Спортландія”. Так у магазині “Спорт& Мода” можна зустріти знижки на гірськолижне спорядження і спортивні аксесуари.
Окрім того, багато магазинів пропонує святкові акції для своїх покупців. А у супермакетах міста можна придбати дві речі за ціною однієї, або отримати щось у подарунок.
Недавно придбала плед в “Епіцентрі” за 79 гривень, а також дитячий посуд за акцією,- каже тернополянка Оксана Дейкало. - Різдвяні знижки допомогли мені зробити подарунки усім родичам і витратити на це розумну суму.
Утім, нерідко святкові знижки викликають у людей недовіру. Декотрі тернополяни кажуть, що купувати товари на розпродажах - це обман.
 - Не вірю, що у нас в державі можна купити якісну річ за низькою ціною, - каже тернополянин Олексій Мельник. - Частіше за все, це товар, який треба швидше продати. Буває й таке, що ціни на акційні товари попередньо збільшують. От і маєте Різдвяні знижки!

Та все ж у Тернополі є справжні шопоголіки, які не шкодують грошей, часу і сил на те, щоб придбати собі щось за низькою ціною. Від таких покупок люди отримують справжнє задоволення і купують усе, що потрапляє під руку.
-  Головне, щоб на все вистарчало грошей, говорить Олена Стрільчук. - Тоді можна розслаблятись і купувати. Але, враховуючи тернопільські зарплати, фінансів не завжди вистачає. Тому купувати речі за знижками — це зручно і вигідно.
 

Відео дня

Мар"яна БОДНАР

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Єврошоп самий норм магазин) Ніколи не намахує людей
  • Anonymous

    бідні люди тернополя із зарплатою 1500-1700 грн, відізвіться! Так що не все в нас так погано виявляється. Покращення дійсно є. А якщо серйозно, то гарну якісну річ, одяг, взуття ходового розміру ви на розпродажі навіть за кордоном не сильно купите. Розпродають неходові розміри, або барахло низькосортне, яке і задурно не потрібне.

    Anonymous reply Anonymous

    Насправді тернополяни із зарплатою 1500-1700 грн. НІЧОГО не купують навіть на розпродажах, адже цієї зарплатні ледьвистачає на харчування і оплату комунпослуг. Купують діти та онуки заробітчан. Якби не вони існування вищеназваних магазинів було б неможливе. Більш депресивного і безперспективноо регіону України як Тернопілля в країні НЕМАЄ...
  • Anonymous

    В нас не вміють робити знижки.Кожен так чи інакше хоче нажитись на цьому.Хто тобі просто так щось за копійки продасть((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up