У Тернополі 13 травня обмежать рух транспорту і продаж алкоголю

У Тернополі 13 травня обмежать рух транспорту і продаж алкоголю

13 травня на Тернопільському міському стадіоні ім. Романа Шухевича пройде фінал Кубка України з футболу 2020/2021.

13 травня у Тернополі на міському стадіоні ім. Романа Шухевича відбудеться фінальний поєдинок Кубка України з футболу сезону-2020/2021 між клубами «Динамо» (Київ) та «Зоря» (Луганськ). Матч розпочнеться о 19.00 год.

З метою належного забезпечення проведення гри, керуючись вимогами Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 та Постанови ГДСЛУ №3 від 22.04.2021 р., під час матчу буде забезпечено:

  • дотримання усіх санітарно-протиепідемічних вимог, передбачених чинним законодавством;
  • обмежену кількість глядачів (не більше 20% від загальної кількості посадкових місць, передбачених для глядачів);
  • продаж квитків здійснюватиметься в режимі онлайн з обов’язковим визначенням конкретних місць у відповідних секторах та проведенням маркувань місць, що не будуть використовуватися, для забезпечення соціального дистанціювання глядачів.

Для того, щоб перегляд матчу був комфортним і безпечним, у Тернополі 13 травня буде обмежено рух автотранспорту на вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, окрім спецтранспорту, та на вул. Коцюбинського для усіх тернополян, окрім мешканців, які проживають на вказаній вулиці. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Відео дня

Окрім того, 13 травня з 16:00 год. буде заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об'єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення на території вулиць, прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича: вул. Веселої, вул. Клінічної, вул. Коцюбинського, вул. Петрушевича, вул. Паркової, просп. Степана Бандери (від будинку №12 до будинку №36 та від №1 до №23 включно), а також на Привокзальному майдані.

Контроль за паркуванням транспортних засобів на прилеглих до Тернопільського міського стадіону ім. Р. Шухевича вулицях забезпечуватиме муніципальна інспекція.

Під час відвідування фінального матчу Кубка України з футболу закликаємо вболівальників дотримуватися карантинних обмежень а саме: перебувати на території стадіону у засобах особистого захисту, дотримуватися соціальної дистанції та користуватися антисептиками.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up