Партнер рубрики Події

У Тернополі 13 травня проведуть фінал Кубка України з футболу. Які обмеження діятимуть

У Тернополі 13 травня проведуть фінал Кубка України з футболу. Які обмеження діятимуть

У міській раді просять усіх вболівальників прийти на стадіон завчасно і зайняти свої місця за годину до початку фінальної гри (до 18.00 год.).

 

Під час проведення фіналу Кубка України з футболу сезону 2020/2021 у Тернополі буде діяти ряд заборон, повідомляє Тернопільська міська рада. Зокрема, з 16:00 год. буде заборонено продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у всіх об’єктах торгівлі на прилеглих вулицях до міського стадіону ім. Романа Шухевича.

У рішенні виконкому зазначено наступне: суб'єктам господарювання, які зареєстровані в установленому порядку, та суб'єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства України, обмежити торгівлю, шляхом заборони їх реалізації з 16.00 години 13.05.2021 року, пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у стаціонарних об'єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення, окрім закладів ресторанного господарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани тощо) на території вулиць прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича, а саме: вул. Весела, вул. Клінічна, вул. Коцюбинського, вул. Петрушевича, вул. Паркова, просп. Степана Бандери (від будинку №12 до № 36 та №1 до №23 включно), а також на Привокзальній площі.

Також буде обмежено рух автотранспорту на вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, тож заїзд автомобілям до місця проведення фіналу (стадіону) буде заборонено!

Відео дня

Управлінню муніципальної інспекції доручено забезпечити контроль за паркуванням транспортних засобів на прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича вулицях,  та обмеження дорожнього руху по вул. Коцюбинського окрім мешканців, які проживають по вказаній вулиці, а також забезпечити чергування евакуатора для усунення можливих порушень.

Також встановлять тимчасові дорожні знаки «3.34 Зупинку заборонено» з табличкою (зона дії по проспекту Степана Бандери в районі Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича від повороту на вул. Коцюбинського в сторону центру, від заїзду до школи №18 в сторону «Збаразького кільця», а також на розі вулиць Клінічна-Коцюбинського в напрямку стадіону) для заборони хаотичного паркування транспортних засобів.

У міській раді просять усіх вболівальників прийти на стадіон завчасно і зайняти свої місця за годину до початку фінальної гри (до 18.00 год.).

Початок матчу о 19:00 год.

На зображенні може бути: текст

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up