Партнер рубрики Події

У Тернополі близнята одружилися з близнючками

У Тернополі близнята одружилися з близнючками
Двоє братів-близнят Володимир та Ярослав одружилися з сестрами-близнючками Любою й Надією у суботу, 29 серпня, у церкві Різдва Христового, що на вулиці Руській. Дві однакові пари наречених дивували перехожих, зауважив кореспондент “20 хвилин”.

Чоловіки - уродженці села Розтоки Кременецького району, поєднали свої долі із тернополянками. Володимир Сімчук та Любов Слав’як одружилися одночасно з Ярославом Сімчуком і Надією Слав’як.
Апендикс на двох
Наречені Володимир та Ярослав (по 26 р.) запевнили, що одружитися на близнючках було їхньою мрією. Обоє братів працюють у міліції.
Хлопці є дуже подібними одне на одного, а на весілля ще й одягли однакові костюми. За словами Володимира та Ярослава, з такою схожістю в армії часто траплялися кумедні випадки.
— Ми, крім того, що подібні зовнішньо, є також дуже близькими і внутрішньо, — розповіли чоловіки. — Коли хтось із нас хворіє, можна й не сумніватися, що невдовзі те саме захворювання буде і в брата. Коли ми служили в армії, Володі вирізали апендикс. А за тиждень до лікаря прийшов уже Ярослав. Хірург думав, що знову прийшов Володимир, тому здивувався. Мовляв, хлопче, я ж тобі усе вже вирізав. Коли йому показав живіт, він був шокований, як усе так могло швидко зажити. Аж потім він дізнався, що ми близнята.
Четверо молодих людей у церкві шлюб брали одночасно. На землю стелили два рушники, а дружби з дружками тримали над головами чотири корони. Тому виглядало так, наче усі четверо одружуються одне на одному.
Одна теща на двох
Наречені Любов і Надія Слав’як (20 р.) і уявити собі не могли, що вийдуть заміж в один день, та ще й за близнят.
Працюють Любов і Надія у поліклініці, що на вулиці Острозького. Близнючки познайомилися зі своїми майбутніми чоловіками ще у 2005 р. Із того часу по 2007 р. вони спілкувалися лише по телефону. А у 2007 р. зустрілися усі четверо та почали зустрічатися.
Спершу, розповідають наречені, бувало й таке, що усі плутали одне одного, але зараз кожен свою “половинку” може відрізними не лише ззовні, а й за голосом.
Невеликі відмінності між близнюками все ж існують. Між братами є різниця у зрості – два сантиметри. А в однієї з сестер на шиї є родимка, якої немає в іншої.
Гості жартували, що у хлопців на двох буде лише одна теща, тому такий шлюб є особливо вигідним. Однак хлопці запевнили, що люблять матір своїх наречених і дуже її поважають.
— Я навіть не думала, що в один день отримаю двох зятів, — зізналася мати молодих жінок Наталія Слав’як (53 р.) — Та ще й таких подібних один на одного. А сьогодні я щаслива і бажаю хлопцям і моїм дівчатам щасливої долі та чудового подружнього життя. А я чим зможу – допоможу.
Усі четверо молодят мріють, щоб у них народилися теж близнята. У кожної пари – хлопчик і дівчинка. Вони знають, що така можливість малоймовірна, однак кажуть, що й таке може статися.
— Мої близнята не перші у родині, — розповідає мати чоловіків Лідія Сімчук (63 р.). — У матері мого чоловіка теж було двоє ідентичних близнюків. Тому, думаю, що в них це у генах закладено.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    О а я тих дівуль знаю!!!! Разом в Медичному Коледжі вчились!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    то покажись в контактах або на мейлі

    Anonymous reply Anonymous

    напевно їм класно було здавати екзамени? по половині вивчили. ........і одна за одну відповідали:-)

    Anonymous reply Anonymous

    вони навіть на фото не є дзеркальними відображеннями. це лише на перший погляд:)
  • Anonymous

    хочу подивитись на ваше спільне кохання, якщо можна, буль-ласка!! (обіцяю на відео не знімати)
  • Anonymous

    І як вони одне одного в шлюбну ніч не перепутали?

    Anonymous reply Anonymous

    бо відрізняємо одне одного і по голосі і по іншому!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    а те "інше" порівнюєте в обидвох одночасно, чи по окремості?

    Anonymous reply Anonymous

    до порівняння тих частин тіла про які ви собі подумали але не написали ми ще не додумалися самі.Дякуємо за підказку;)

    Anonymous reply Anonymous

    цікаво як діти будуть відрізняти своїх мам і тат?) бажаю щастя) мати близнюка - це супер) а таке - це супер помножений на 4!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    мало не забула в мене з сестрою різниця в зрості, а в чоловіків родимка;)

    Anonymous reply Anonymous

    а в тексті навпаки : "Невеликі відмінності між близнюками все ж існують. Між братами є різниця у зрості – два сантиметри. А в однієї з сестер на шиї є родимка, якої немає в іншої." знов журналюги все переплутали )))))))))))))))))

    Anonymous reply Anonymous

    обманули)
  • Anonymous

    Ти як пишеш, то хоч подивися на карту чи в інтернеті пошукай, де у Лановецькому районі є село Розтоки? Гальмо, не позор імя журналіста!

    Anonymous reply Anonymous

    Так, село Розтоки у Кременецькому районі, але це не привід хамити. Помилок припускаються і професійні журналісти, а те, що ви помітили помилку у тексті не дозволяє вам обзивати автора. П.С. "Ім'я" пишеться з апострофом

    Anonymous reply Anonymous

    ага, а "ви" з великої літери, учітєль

    Anonymous reply Anonymous

    ви з маленької пишеться. то тільки в тупих рекламних буклетах пишуть з великої

    Anonymous reply Anonymous

    Дякую, буду мати на увазі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up