Партнер рубрики Події

У Тернополі бродячі собаки покусали 90-річну бабусю

У Тернополі бродячі собаки покусали 90-річну бабусю

На "Дружбі" 8 травня близько 17 години собаки покусали 90-річну бабцю, розірвали руку.

Про це у соцмережі "Фейсбук" написала‎ Ольга Вітюк‎.

- Провулок Цегельний, 1. Бродячі собаки покусали 90-річну бабцю, розірвали руку. Чекаєм швидку. Пост для любителів бродячих собачок, - пише пані Ольга.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Марія Зазуля

    Шановне паньство.Вкотре читаю щось схоже і завжди винна людина.Цікаво ,як та бабця мала махати тою палкою,як вона така старенька.Якщо вже так пішло,то :свині,птиця,худоба-це теж тварини.Ви як дуже хвилюєтеся за долю собак,сміло забирайте до себе додому.Чому,йдучи такими місцевосцями,я ,вибачте, маю тікати від собак????Не кусала жодна але ,коли на тебе скалиться собака то що маєш витягнути кусок мняса ,щоб він відстав і не гарчав.Люди,ви гарні тільки в мережі.Покажіть приклад усім,які ви молодці.Чи це тільки на словах????Говорити усі вміють.І хамити один одному.Навчіться себе поважати і оточуючих.
  • Оксана Бурда

    На вулицях бездомних тварин не повинно бути...  Можна це апелювати безкінечно...  Однак, Так є Закон,  який на жаль не дає
  • Лариса Середоха

    Вікторія Джердж-гевко а ви вважаєте що бездомні собаки з неба впали??? Якраз люди винуваті в їх існуванні, люди беруть щенят побавляться місяць- два і викидають. До до кого має бути більше спвічуття, до тих виродків на двох ногах чи до тої німини, яка повірила а їі зрадили???  Бабусю, безперечно, шкода, проте я не вірю в правдивість цієї інформації, але люди повинні піклуватися і про собак і про котів, а не викидати їх на вулицю тоді не буде бродячих!!!
  • Сергій Балуцький

    собаки не були бездомні, є власник. чому б не оновити інформацію

    Владислав Козаченко reply Сергій Балуцький

    Там ціле підприємство під роздачу може потрапити, а начальство  - піде у 20 хв розбиратись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up