На уроці доброти тернопільські школярі показали своїх домашніх тваринок

На уроці доброти тернопільські школярі показали своїх домашніх тваринок

Всеукраїнський урок доброти, присвячений гуманному ставленню до тварин Міносвіти запропонувало провести 4 жовтня в школах України. Зокрема, такий урок провели і в 4-Б класі 29-ї школи Тернополя. 

 

Учні зібрали зворушливі фото з чотирилапими улюбленцями і зробили фотоколажі. Для цього напередодні батьки надіслали фото дітей з домашніми тваринами, а вчителька їх роздрукувала у великому форматі. Діти розповідали про своїх улюбленців та вчилися  гуманному поводженню з тваринами.

Відео дня

- Урок доброти присвячений відповідальному та гуманному поводженню з тваринами, - розповіла класний керівник 4-Б класу Людмила Марчук. – Планується встановити рекорд щодо одночасного проведення такого уроку в навчальних закладах України. Ми теж вирішили стати учасниками цього рекорду і зареєструвалися для участі. Провели наш захід на другому уроці.

Клас радо відгукнувся взяти участь у такому уроці, батьки навіть принесли двох хом’ячків для цього уроку. А напередодні усі скинули у класну групу в вайбері фото зі своїми улюбленцями.

На фото діти сфотографовані з котами, собаками, конем, рибками, хом’яками, є навіть міні-зоопарк – кішка, папуги, черепашка, рибки. Хто не мав вдома тваринку, надсилав фото з тваринками родичів чи друзів, чи просто з тваринами, які подобаються.

Для багатьох стало несподіванкою, як багато однокласників мають домашніх улюбленців.

- Стільки домашніх улюбленців, а діти навіть не знають хто в кого є. В них одна мова про віртуальні ігри, - написала пані Наталія, коли усі батьки скинули фото дітей зі своїми тваринками.

Усі були дуже задоволені таким нестандартним уроком.

А батьки висловили побажання, щоб таких днів в шкільному процесі було побільше.

Зазначимо, що для участі у рекорді саме 4 жовтня потрібно було на будь-якому уроці чи виховній провести бесіду, можна з відеофільмами, конкурсом малюнків, фото колажами на визначену тему: «Домашні тварини, як поводитися з тваринами, чим ми можемо допомогти бездомним тваринам тощо». Обов’язково треба було зробити фото дітей під час заходу.

Фотозвіти про проведення уроків потрібно надсилати до 5 жовтня на електронну адресу: [email protected]

За результатами проведення відповідних уроків Національним Реєстром Рекордів України буде зафіксовано рекорд України – «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж дня».

А вашій школі також відбувся цікавий урок, присвячений гуманному ставленню до тварин? Надсилайте фото в коментарях до статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ірина Кобель

  • Ірина Кобель

  • Ірина Кобель

  • Ірина Кобель

    Острівська ЗОШ І - ІІІ ст. Тернопільський район
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up