Партнер рубрики Події

У Тернополі дозволили працювати вночі чотирьом закладам

У Тернополі дозволили працювати вночі чотирьом закладам

Рішення прийняв виконком.

Встановити погоджений з власниками нічний режим роботи закладам ресторанного господарства, згідно з додатком, вирішив нещодавно виконавчий комітет міської ради.

Рішення прийняли, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», рішенням виконавчого комітету міської ради від 05.11.2014 №1086 «Про Порядок встановлення нічного режиму роботи закладам торгівлі, побуту, ресторанного господарства та закладам дозвілля» (із змінами та доповненнями), враховуючи рішення комісії по розгляду заяв щодо встановлення нічного режиму роботи закладам торгівлі, побуту, ресторанного господарства та закладам дозвілля від 10.08.2021.

Як йдеться в документі, бару "Максим" на рік дозволили працювати до 4.00, до 2.00 на такий самий термін дозволили роботу закладів "Оріон" та "ІНШИЙ сіті бар". І до 1.00 дозволили працювати ресторану "На небі".

Відео дня


Суб’єктів господарювання зобов'язали забезпечити дотримання громадського порядку в нічний час.
Контроль за виконанням рішення поклали на відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, управління муніципальної інспекції.

Рішення виконкому днями оприлюднили на сайті міської ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up