У Тернополі дозволили продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування: які обмеження

У Тернополі дозволили продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування: які обмеження

З 16 квітня дозволено продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування Тернополя.

З 16 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади дозволено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 11:00 по 17:00 год., в закладах ресторанного господарства – до 21:00 год. з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

Відповідне рішення прийнято місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, враховуючи наближення Великодніх свят та беручи до уваги рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022.

Відповідно до рішення, працівникам у формі одягу правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих та особам зі зброєю відпускати алкогольні вироби заборонено.

Відео дня

Нагадаємо, з 15 квітня у Тернополі та в населених пунктах громади роботу закладів громадського харчування продовжено до 22:00 години.

До слова, у Львові місцева влада дозволила продаж пива і вина ще з 2 квітня. Реалізація цих алкогольних напоїв допускається з 12: 00 до 20: 00. Про це повідомляли РБК-Україна з посиланням на Львівську міську раду.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (208)
  • Наталя Плескань

    Зараз такий час ,що без алкоголю можна обійтися...одні гинуть за Україну-захищають народ від війни...А інші будуть заливатися алкоголем...
  • Natalia Yaroschak

    То як виходить , там люди гинуть , а тут будуть банкети робити . Вводьте заборону ! Поки війна не закінчиться , ніякого алкоголю !!!
  • Ольга Мотиль Стадник

    ЗНЯТИ АЛКОГОЛЬ З ПРОДАЖУ!!!
  • Ольга Дармограй

    Ніякого алкоголю взагалі!

keyboard_arrow_up