У Тернополі надзвичайна ситуація: які зміни будуть із 23 березня

У Тернополі надзвичайна ситуація:  які зміни будуть із 23 березня

Одним із важливих рішень влади є призупинення роботи громадського транспорту та введення маскового режиму. Це означає, що заборонено перебувати в місцях  загального користування, в закритих приміщеннях, офісах та транспорті загального користування без масок.

Нагадаємо, 20 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді та оперативного штабу для боротьби з коронавірусом, на яких було прийнято рішення про запровадження  надзвичайної ситуації в Тернопільській міській територіальній громаді, повідомляє пресслужба міської ради.

За результатами роботи штабу також прийняті наступні рішення:

- Кваліфіковано епідемічну ситуацію на території Тернопільської міської територіальної громади як медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру місцевого  рівня.

Відео дня

- З 23 березня призупинено роботу громадського транспорту у Тернополі. Введено спецрейси.

При цьому будуть забезпечені спеціальні перевезення міськими автобусами та тролейбусами працівників  підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста Тернополя, в тому числі працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств, а також працівників підприємств і організацій, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції АТ „Укрпошта”, працівників аварійних служб.

Таким працівникам потрібно мати посвідчення та бути в захисних масках.

Транспорт курсуватиме по шляху проходження тролейбусних маршрутів №№ 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та автобусних маршрутів №№ 1А, 5А, 6, 8, 23, 25, 35, згідно з окремими розкладами на робочі та вихідні дні,  з 6:30 до 9:30 та з 16:30 до 20:30.

Правоохоронні органи міста з 21 березня повинні облаштувати контрольно-пропускні пункти.

На постах будуть представники патрульної поліції, головного управління Національної поліції в Тернопільській області, працівники ДСНС, службовці Нацгвардії, які проводитимуть температурний скринінг, надаватимуть поради, а при необхідності – спрямовуватимуть в лікарні. Обмеження та заборон в‘їзду в місто легковим транспортним засобам на цей час не буде (до окремого розпорядження).

  • Пост (а/д М-19, вул. 15 Квітня)
  • Пост (а/д перехрестя вул. Купчинського та вул. Корольова)
  • Пост (а/д М-12, за Збаразьким кільцем)
  • Пост (а/д виїзд з с. Великі Гаї)
  • Пост (а/д М-19, вул. Микулинецька, навпроти ресторану «Шинок»)
  • Пост (а/д виїзд з с. Петриків, біля маркету «АТБ»)
  • Пост (а/д М-12, сервісний центр МВС)
  • Пост (а/д  М-09, біля автозаправки «Автотехсервіс»)
  • Пост (а/д перехрестя с. Біла, Бродівське перехрестя)
  • Пост (а/д виїзд вул. Текстильна на Об’їзну)

Контрольно-пропускні пункти функціонуватимуть з 23 березня.

  • Буде посилено контроль за проведенням дезінфекції дитячих майданчиків, спортивних майданчиків, санітарним прибиранням місць загального користування в багатоквартирних будинках та територій з масовим перебуванням людей на території міста.
  • Патрульна поліція у Тернопільській області, Управління ДСНС України у Тернопільській області повинні продовжити  роботу по оповіщенню населення з автомобілів обладнаних гучномовцями про дотримання карантинних заходів.

З протоколом комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна ознайомитися за посиланням

У міській раді просять тернополян з розумінням поставитися до даних вимог карантину та зберігати спокій!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Люба Рогальська

    А що  кондуктори і шофера  в зоні ризику ніхто недумає
  • Люба Буката

    Тернополяни !Тримаймося   !Дотримуємось   правил   карантину  Бог з нами   .Все буде   добре  ,Ми    сильнї    .Ї   зБожою   допомогою  переможемо  в найближщому часї цю холєру
  • Віталій Шумський

    Маразм дужчає. Скоро заборонять взагалі на вулиці з"являтись. Розстріл на місці.
  • Володя але ти не чемний:)

    Увага Увага шановні тернополяни  це дуже важливо:)як що у вас закінчується їжа і тоалетний папір ви завжди можете з`їсти свого сусіда разом з його домашнім улюбленцем але як що сусіди закінчились ви завжди можете скористуватися телефоною книгою :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up