Партнер рубрики Події

У Тернополі речі померлої нові власники житла викидали серед ночі. Чи варто хвилюватися, якщо у неї був ковід?

У Тернополі речі померлої нові власники житла викидали серед ночі. Чи варто хвилюватися, якщо у неї був ковід?

Після смерті власниці квартири спадкоємці викинули все її добро на вулицю, навіть не спакувавши все у пакети.

Про неприємну ситуацію розповіли у приватному підприємстві “Східний масив”, повідомляє "Тернопіль житлово-комунальний".

Власниця квартири у четвертому під’їзді багатоповерхівки на проспекті Бандери, 82 померла ще 6 листопада. Жінка була немолодою, близько року тому втратила сина, що стало сильним ударом для неї.

Хто отримав квартиру у спадок – не відомо. Однак нові власники цими днями вчинили вкрай недобросовісно, просто викинувши чи не всі речі із квартири буквально посеред вулиці неподалік контейнерного майданчика для відходів.

Відео дня

Розуміючи, що чинять протиправне, виносили непотріб серед ночі, втім сусіди знають про кого йдеться. Працівникам підприємства та сусідам дверей у вказаній  квартирі (номер помешкання відомий) не відчинили.

Не очікуючи на те, що недобросовісні спадкоємці знайдуться та проведуть прибирання або хоча б спакують речі у мішки для відходів, працівники ПП “Східний масив” оперативно здійснили прибирання. Втім закликають усіх мешканців не бути байдужими до таких вчинків сусідів та обов'язково робити зауваження та викликати інспекторів муніципальної поліції у таких випадках.

Зазначимо, що оскільки нові власники ще не зареєстровані у вказаній квартирі, то це означає, що нарахування за вивезення ТПВ для них не здійснюється. Втім, навіть оплата за цю послугу не дає нікому права створення стихійного звалища у дворі. Працівники підприємства “Східний масив” зробили все можливе, щоб через недобросовісних сусідів не потерпали інші жителі будинку, провівши безкоштовне прибирання та вивезення даних відходів.

До слова, як стало відомо виданню "Тернопіль житлово-комунальний" із неофіційних джерел, покійна жінка хворіла на коронавірус. Тож недобросовісні спадкоємці не лише насмітили, але й змусили хвилюватися за своє здоров’я і своїх сусідів, і працівників підприємства, що здійснювали прибирання.

Тож аби не хвилюватися даремно, зверніть увагу на інформацію від Центру громадського здоров'я, скільки часу живе коронавірус на різних поверхнях.

Читайте також Від медичних голок до унітазів: що ще викидають тернополяни на смітники. Який район найчистіший — ми перевірили

Все в один бак? Як насправді тернополяни сортують сміття та чому це робити вигідно (ФОТОРЕПОРТАЖ)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • СТУГНА П

    Це ще тільки речі далі підуть меблі . Штрафувати таких треба , і заставляти вивозити сміття на сміттезвалище от тих "господарів". Треба було працівникам ПП "Східний масив" знайти тих хто викидав і заставити все прибрати ,і ще стягнути штраф на 5 тисяч  щоб мало не показалося .

    Читач00 reply СТУГНА П

    Колись серед речей, що виникинули, знайшов книги 1890-1930 років! "Новим українцям" явно бракувало клепки зрозуміли, які раритетні видання вони викидають на сміття!!! Певно євроремонту заважали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up