У Тернополі розробили туристичне меню та сайт про місто

У Тернополі розробили туристичне меню та сайт про місто
  • Інформаційний портал, у якому зібрали усю інформацію про туризм у Тернополі, презентували у Теристично-інформаційному центрі з нагоди Міжнародного  Дня туризму, що відзначають 27 вересня.
  • Розробники обіцяють поступово доповнювати його інформацією про цікаві місця та заклади в Тернополі.
  • Також у ТІЦі розрбити "Екскурсійне меню" для туристів. 

- Ми перезентуємо в бета-версії наш туристичний сайт, - каже директор туристично-інформаційного центру Тернополя Тарас Ковальчук. - Зараз ми маємо доповнювати його інформацією. До цього закликаємо усіх охочих. Більшість людей сьогодні користується пошуковою системою, тому сайт дає можливість краще презентувати нас, різноманітні події, екскурсії, заходи та цікаві новинки в місті. 

Перейти на новий сайт ви можете за посиланням: https://visit.ternopil.ua

На головній сторінці ви можете одразу ознайомитись з тим, де у "Файному місті" можна випити кави, здійснити прогулянку, побачити найцікавіші місця. Одразу ж вам пропонують 99 
 ідей чим зайнятися у Тернополі. 

Відео дня

До кінця року автори проекту розроблять і мобільний додаток, аналогічний із сайтом.

Тарас Ковальчук розповів, що зараз над розвитком туризму мають працювати усі, хто до нього причетний. Саме тому у ТІЦі ініціювали створення туристичного кластера. 

 - Ми хочемо оголосити про початок створення туристичного кластера у Тернопільській громаді. До нього ми хотіли б включити усіх головних учасників сфери туризму: готелі, ресторани, туроператори, екскурсоводи - продовжує пан Ковальчук. -Ми хочемо, щоб люди об'єднались для того, що розвивати нашу громаду в сфері туризму.

Також до Дня туризму в Тернополі розробили ціле Меню екскурсій. 

- Екскурсійне меню - це путівник із екскурсій Тернополем, який ми оформили у досить цікавому вигляді, схожому до меню страв у закладах харчування, - каже Тарас Ковальчук.  - Ми хочемо показати гостям те, що можна "скуштувати" у нашому мусті. Серед екскурсій в Тернополі найбільш популярні екскурсія підземеллям Замку та Катедральний Собор. У цьому меню ми додали майстер-класи, дегустації, тематичні екскурсії та квести. 

Меню планують презетувати на Міжнародній виставці в Україні, яка відбудеться на початку жовтня. 

Замовити будь-яку екскурсію ви можете у туристично-інформаційному центрі за адресою: вул. Грушевського,  2. Тел. 098-052-07-20

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • тарас

    при всій повазі лиса борода відлякує туристів, треба красиву дівчину
  • marijka

    В туристичних містах інформаційні центри завжди розміщені на вокзалах - залізничних чи авто. Там їх легко можна знайти. А в Тернополі туристу знайти інформаційний центр не так вже й просто. Навіть вказівників немає, які б вели від залізничного вокзалу на Грушевського до ТІЦ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up