У Тернополі сім'я отруїлась чадним газом. Трьох дітей шпиталізували у лікарню

У Тернополі сім'я отруїлась чадним газом. Трьох дітей шпиталізували у лікарню

Медики виїжджали на вул. Старий ринок у Тернополі, де надавала допомогу цілій сім’ї, яка отруїлася чадним газом, повідомив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини М. Джус.

Інцидент трапився 22 листопада близько  21.00 години.

 За словами матері, під час нагрівання води газовою колонкою у її дітей з’явилися нудота, в’ялість та загальна слабкість. Тому жінка викликала швидку. З діагнозом отруєння чадним газом лікарі швидкої, після оперативно наданої допомоги, шпиталізували в обласну дитячу лікарню трьох дітей: 5-річного та 7-річного хлопчиків та 4-річну дівчинку.

Відео дня

Не обійшлося 22 листопада й без ДТП. Так, о 14.47 одразу дві бригади швидкої виїжджали на трасу біля смт Дружба, на ДТП. Водійка автівки, не впоравшись із керуванням, різко виїхала на узбіччя, унаслідок чого машина перевернулася. Жінка відбулася легкими забоями, але постраждала її 11-річна донька, яка унаслідок удару отримала закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом правого стегна, закритий перелом лівої стегнової кістки та ймовірний перелом кісток основи черепа… Також сильно травмувався 9-річний син водійки, який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом правої гомілки. Після оперативно наданої допомоги обох дітей терміново шпиталізували в обласну дитячу лікарню.

Детальніше читайте тут: На Тернопільщині перекинулась автівка: медики борються за життя двох діток, які перебували в салоні


Ще одне ДТП 22 листопада сталося у с. Старий Тараж, куди о 18.11 виїжджала бригада швидкої допомоги. Зіткнулися авто «Таврія» та бус. Унаслідок удару постраждали 26-річний водій автівки та 22-річна пасажирка. Постраждалого, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм лобної ділянки голови та постраждалу, із забоями колінних суглобів, шпиталізовано у Почаївську райлікарню.


Також 22 листопада бригада швидкої о 12.48 виїжджала на вул. 15 Квітня у Тернополі, до заправки «ОККО», знову на місце ДТП. 29-річну жінку на пішохідному переході збило авто «Опель». Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм суглобів нижніх кінцівок потерпілу доставлено у травмопункт.

22 листопада о 23.55 бригада швидкої виїжджала на об’їзну дорогу поблизу с. Мишковичі, де надавала допомогу 54-річному водієві фури, яка перевернулася. Чоловікові дуже пощастило, бо відбувся він незначними травмами. Із численними забоями та закритою черепно-мозковою травмою потерпілого, після наданої допомоги, доставлено у травмопункт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up