Партнер рубрики Події

У Тернополі тепер діє Молодіжний центр

У Тернополі тепер діє Молодіжний центр

Молодіжний центр, відкритий на вул. Й.Сліпого,3, має стати комунікаційною платформою для молоді.

З нагоди відкриття нового майданчика для спілкування відбувся круглий стіл «Молодіжний центр як платформа для комунікацій». Щоб обговорити, як краще розвинути молодіжне середовище, запросили представників влади, керівників громадських організацій та журналістів.

Молодіжний центр - це середовище для реалізації власних ідей з комфортними умовами та приємною атмосферою. В першу чергу, - це комунікаційна платформа для молоді.

Відео дня
  • Ми підтримуємо в реалізації ініціатив молодих людей, щоб допомогти їм і тим самим розвивати місто. Крім того, це велика ресурсна база, яка буде допомагати громадським утворенням реалізовуватись. На даний момент багато організацій обмежені в ресурсах, зокрема, у технічних засобах. То якраз молодіжний центр буде надавати необхідні їм ресурси,- розповідає організатор Святослав Абрам'юк.

У Молодіжному центрі спільно з громадськими організаціями буде не просто молодіжна платформа, а комунікаційне місце для громадських організацій, ініціативних груп чи навіть для бізнесменів, які будуть між собою взаємодіяти для розвитку міста. І організатори центру радо запрошують волонтерів, які б хотіли тут працювати і розвиватись.

Також в рамках заходу була представлена виставка з архіву УПА, надана Молодіжному центру громадською організацією «Спілка української молоді в Україні», і кожен бажаючий може прийти та подивитись на фотовиставку.

Наталія Корпан

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up